Laster inn...
Decleor

Decleor Neroli Bigarade Night Balm

kr 545,00
På lager
SKU
137421
-
+
Rating border
Rating value
  • Decléors "universalbalm" har en dypt fuktighetsgivende effekt på huden og en lindrende og beroligende effekt på ulike hudproblemer og irritasjoner.
  • 100% naturlig fuktgivende nattbalm. Denne balmen smelter inn i huden for å gi komfort til tørr hud.

Decléors "universalbalm" har en dypt fuktighetsgivende effekt på huden og en lindrende og beroligende effekt på ulike hudproblemer og irritasjoner. Passer perfekt for en fuktfattig og dehydrert hud. Tilfører huden ny oksygen, og har også en antibakteriell effekt. Kan brukes i hele ansiktet, lepper og tørre områder.

 

 

Påfør på kvelden på ren hud. Varm en liten mengde mellom fingrene og pust inn den herlige duften. Massér deretter ansikt og hals med lette bevegelser, og avslutt med å stryke hendene over hele ansiktet.

Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange ) Neroli Oil, Anthemis Nobilis (Roman Camomile) Flower Oil, Dipteryx Odorata Seed Extract, Tocopherol, Coumarin, Farnesol, Geraniol, D-Limonene, Linalool

Helt siden 1974 har Decleor produsert hudpleieprodukter med målet om å øke kroppens og hudens velbefinnende, og dermed oppnå en indre harmoni. Navnet er en sammensmeltning av det franske uttrykket for ”den gylne nøkkelen” som refererer til nøkkelen til skjønnhetens tempel. Deres produkter er basert på essensielle oljer, planter, algeekstrakter og urter.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti