Laster inn...
Nimue Skin Technology

Nimue Sun-c Environmental Shield spf 50

Spesialpris kr 524,25 Vanlig pris kr 699,00
På lager
SKU
9341053002008
-
+
Rating border
Rating value
  • En smart SPF 50 som gir fordeler mot aldring og beskyttelse mot UVA, UVB, infrarødt og blått lys (HEV).
En smart SPF 50 som gir fordeler mot aldring og beskyttelse mot UVA, UVB, infrarødt og blått lys (HEV). Denne ikke-oljete, lette og mattende SPF beskytter også mot forurensning og andre miljøfaktorer.
 
 
Brukes daglig. Påfør et jevnt lag på ansikt og nakke over Nimue fuktighetskrem, en halv time før soleksponering. Gjenta påføringen hver 2-3 timer eller etter trening, svette eller vannaktiviteter. Unngå overdreven soleksponering.
 

 Fysisk solbeskyttelse (65% Zinc Oxide Dispersion)
• Kemisk solbeskyttelse (Methylene Bis-Benzo Triazolyl Tetramethylbutylphenol + Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine + Tris-Biphenyl Triazine)
Aktiver
• Polycyclic Diester/Fused ring Cyanoacrylate (forhindrer ROS dannelse)
• Environmental Shield Polymer (komplett beskyttelse mot luftforurening)

Nimue Skin Technology sine produkter tilfører huden optimale konsentrasjoner og bruker et eget patentert og vitenskapelig bevist leveringssystem som sørger for å frakte de aktive ingrediensene dypt ned i huden. Produktene til Nimue vekker huden og restarter funksjonene, hjelper huden med å balansere fuktighetsnivået og gjenoppretter barrierefunksjonen. Resultatet er en sterkere hud med økt vitalitet og ungdommelighet. Nimue er en komplett serie for deg som ønsker en fornyet hudstruktur, og har i tillegg enkelt produkter for deg som ønsker hjelp til å løse et spesifikt problem.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti