Laster inn...
bareMinerals

bareMinerals Original Mineral Veil

kr 409,00
På lager
SKU
137802
-
+
Rating border
Rating value
  • Fjærlett avsluttende pudder som visker ut synligheten av porer og fine linjer mens den setter maekupen og gir en soft-focus, foto-klar finish.

 

Virker oljeabsorberende og har en formula som minimerer flashback. Til de som ønsker et settingpudder som glatter ut huden og gir en airbrushed finish. // Tilgjengelig i 2 nyanser: Original and Tinted

 

Påfør et tynt slør med Supreme Finisher Brush. Bruk MINERAL VEIL Finishing Powder i T-sonen, i kinnene eller over hele ansiktet.
Maisstivelse: Minimerer synligheten av fine linjer og porer, samtidig som den absoberer overflødig olje for å gi huden en naturlig frisk look.

Jernoksid: Ren, mineralbaserte pigmenter som gir en naturlig farge og dekkevne

 

For 35 år siden presenterte bareMinerals en revolusjonerende foundation i pulverform som inneholdt kun rene mineraler. Det ble startskuddet for mineralmakeuprevolusjonen. I dag består bareMinerals av et bredt, nyskapende makeup- og hudpleiesortiment hvor grunnfilosofien fortsatt består; å levere innovative produkter basert på rene, nærende mineraler som tar vare på huden din. Vi på Beths Beauty er stolte over å ha vært forhandler av bareMinerals fra første dag den kom til Norge. Dette er en makeup serie som gir forlengelse av god hudpleie.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti