Autorisert forhandler - FRI FRAKT ved ordre over Kr 500 - 2 til 5 dagers leveringstid

FAQ

Ofte stilte spørsmål | Beth´s Beauty
 
Gavekort
Våre gavekort kan kjøpes i salong eller i nettbutikken.
De kan brukes i alle våre 3 avdelinger, men Beth´s Medispa har egne gavekort.
Våre gavekort kan ikke brukes i vår nettbutikk, men på valgfrie produkter eller behandling i salong. Har du fått gavekort på en spesifikk
behandling kan dette endres, har du mottat gavekort på massasje
men ønsker heller hudpleie er dette helt i orden.
Gavekort fra Beth´s Beauty varer i 1 år etter det er kjøpt. 
Bestilling av time
For å bestille en time til behandling hos oss, kan du enten komme innom en av våre salonger og booke time, ringe oss på 22 55 53 80, sende en forespørsel via nettsiden eller booke direkte gjennom vår app, - "Beth´s Livebooking"
Avbestilling av time må skje minimum 24 timer før avtalt time. Avbestiller du senere enn dette vil du bli fakturert for timen, - det samme gjelder dersom du ikke møter opp til time. 
Netthandel
Nettbutikken vår tilbyr samme varer vi har i våre salonger. Du kan bestille på nett og hente i butikk dersom du ønsker. Vi har normal leveringstid på 2-4 virkedager, dette kan variere i perioder med mye trafikk, som jul, ferier og eksempelvis Black Friday. 

Posten/Bring har fra 1 januar 2018 endret sine rutiner for sending av post. De slår sammen A- og B-post slik at all post nå vil ha en fremførelsestid på 2-4 dager, avhengig av hvor i landet du bor. Våre kunder vil dessverre også bli påvirket av dette og leveringstiden kan i noen tilfeller oppleves lenger enn tidligere.
Vi er autoriserte forhandlere av alle våre produkter og driver ikke med noen form for parallelinport.  
 Parkering
Ved avdeling Niels juels gate 38 er det pr 2018 enkelt å få gateparkering. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!