Laster inn...
Vita Liberata

Vita Liberata phenomenal Organic Tan Infused Cloth Face & Body

kr 349,00
På lager
SKU
8718969476685
-
+
Rating border
Rating value
  • GLOW ON THE GO!
    Om du er på utkikk etter den ultimate og praktiske selvbruningsopplevelsen, så er pHenomenal Tan Infused Cloths noe for deg!

     

Raskt og enkelt å bruke og gir deg en naturlig og gyllen brunfarge i løpet av få timer. Lettvint å ha med seg både i hverdagen eller på reise. Brunfargen varer i opptil 10 dager. Uten farge ved påføring og fargen utvikler seg gradvis og tilpasser seg hudtonen din
Servietten er biologisk nedbrytbar med de beste økologiske ingredienser som tilfører fuktighet og etterlater huden din myk med en feilfri og strålende brunfarge

Selges i pakke på 8 stk.

Str. 8x9 ml. 

Uten farge ved påføring og fargen utvikler seg gradvis og tilpasser seg hudtonen din

Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Water*, Dihydroxyacetone***, Glycerin*, Betaine, Saccharide Isomerate***, Glycyrrhiza glabra (Licorice) Root Extract*, Rubus idaeus (Raspberry) Leaf Extract*, Punica granatum (Pomegranate) Juice Extract*, Ginkgo biloba (Ginkgo) Leaf Extract*, Cucumis sativus (Cucumber) Extract*, Hammamelis virginiana (Witch Hazel) Extract*, Fucus vesicolosus (Bladderwrack) Extract*, Carica papaya (Papaya) Extract*, Vitis vinifera (Grape) Juice Extract**, Cucumis melo (Melon) Fruit Extract**, Propylene Glycol, Panthenol, Isopentyldiol, Hydrolyzed Silk, Sodium Citrate***, Citric Acid, Hyaluronic acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Vita Liberata er et verdenskjent selvbruningsmerke som har sitt opphav i Irland. Deres visjon er å kunne tilby en selvbruningsserie som er trygg, hudvennlig og gir huden et fantastisk flott utseende. Produktene er økologiske og kjent for sin unike kvalitet og nydelige glød. Vita Liberata har i sitt sortiment selvbruning for ansikt og kropp, som kommer i form av mousse, krem eller olje, og alt fra farge for en kveld til langvarig brunfarge.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti