Laster inn...
Jane Iredale

Jane Iredale Puregloss Lip Gloss - Pink Lady

Spesialpris kr 236,25 Vanlig pris kr 315,00
På lager
SKU
761218
-
+
Rating border
Rating value

Produktdetaljer
jane iredale PUREGLOSS® LIP GLOSS er en nærende og pleiende lipgloss som kun inneholder naturlige ingredienser. Glossen er myk og kremete på leppene, uten å være klissete. Sval delikat duft og smak av bjørnebær og granateple.

Ekstrakter av lotus lindrer og beskytter
Avocado og solsikkeolje mykner
Inneholder antioksidanter
Vitamin-E beskytter mot frie radikaler

Påfør farge på hele leppen med en Lip Definer og påfør en PureMoist LipColour ovenpå. For en mer intens look kan du avslutte med en PureGloss.

Jane Iredal sine produkter er basert på de beste og reneste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Deres mineralfoundation vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset som er tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen. For Jane Iredal er den vakreste make-up en sunn og frisk hud. Med Jane Iredal sin nøye utvalgt av mineraler og planteekstrakter gir de produktene sine hudpleiende egenskaper og ikke minst produktkvalitet.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti