Laster inn...
Jane Iredale

Jane Iredale Purelash Mascara

Fra kr 245,00
På lager
Only %1 left
SKU
JI1030
-
+
Rating border
Rating value

Vår mildeste maskara for selv de mest sensitive øyne. Nærer og styrker vippene og gir et naturlig resultat uten å klumpe.

jane iredale Purelash Mascara maskaraen har en mild og pleiende formel uten lakk, eller petroleumsbaserte stoffer. Hvis du ikke har brukt mascara i årevis på grunn av overfølsomhet eller allergi, bør du prøve denne maskaraen. Den er ikke bare vannavvisende, men inneholder også algeekstrakter som pleier og beskytter vippene, hvilket forhindrer at de splitter seg og brekker.

Påføres på våtlinje, eller for å ramme inn hele øyet.

Tips: Legg en bred strek på øyelokket langs vippekanten, og bruk en myk presisjonsbørste for å blende ut for en mer hverdagslig øyelook.

Aqua/Water/Eau, Algae Extract, Copernicia Cerifera Cera, Glycerin, PVP, Glyceryl Stearate, Hydrolyzed Wheat Protein, Stearic Acid, Panthenol, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Hydroxyethylcellulose, Bisabolol. [+/- (May Contain) Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499)]

Jane Iredal sine produkter er basert på de beste og reneste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Deres mineralfoundation vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset som er tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen. For Jane Iredal er den vakreste make-up en sunn og frisk hud. Med Jane Iredal sin nøye utvalgt av mineraler og planteekstrakter gir de produktene sine hudpleiende egenskaper og ikke minst produktkvalitet.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti