Laster inn...
Jane Iredale

Jane Iredale PurePressed Etui - Gull

kr 225,00
På lager
SKU
395403
-
+
Rating border
Rating value

Stilrent og miljøvennlig etui til PurePressed® Base Mineral Foundation. Passer også til alle våre Bronzere, Beyond Matte® HD Matifying Powder og PureMatte® Finish Powder. Kommer med et stort speil og elegant design.

Stilrent etui til PurePressed® Base Mineral Foundation. Passer også til våre fire Beyond Matte® HD Matifying Powder og PureMatte® Finish Powder.

Brukes sammen med Pure Pressed Base Refill. 

Laget med miljøvennlige og resirkulerbare materialer

Jane Iredal sine produkter er basert på de beste og reneste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Deres mineralfoundation vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset som er tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen. For Jane Iredal er den vakreste make-up en sunn og frisk hud. Med Jane Iredal sin nøye utvalgt av mineraler og planteekstrakter gir de produktene sine hudpleiende egenskaper og ikke minst produktkvalitet.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti