Laster inn...
St.Tropez

St.Tropez Purity Bronzing Water Mousse

kr 519,00
På lager
SKU
760707
-
+
Rating border
Rating value
  • En vannbasert, oppfriskende selvbruningsmousse med en herlig tropisk duft.

St. Tropez Purity Bronzing Water Mousse er en vannbasert, oppfriskende selvbruningsmousse med en herlig tropisk duft. Inneholder oppløftende vann fra Grønn Mandarin og ekstrakt fra tropisk hibiskusblomst som bidrar til å beskytte mot frie radikaler. Moussen er også beriket med Pentavitin som gir langvarig tilførsel av fuktighet. Moussen har en fantastisk, tropisk duft uten den klassiske selvbruningslukten, farger ikke av og gir en perfekt, gyllen hudtone i løpet av 4-8 timer.

200 ml

Slik bruker du Purity Bronzing Water Mousse

Påfør den hvite moussen ved hjelp av St. Tropez påføringshanske i oppadgående, sirkulære bevegelser. Sørg for å dekke alle hudområder, og fordel til slutt overflødig mousse på hansken, over hender og føtter. Vent til huden føles tørr før du kler på deg. Trenger ikke å skylles av.

Water Dihydroxyacetone, Glycerin, Butylene Glycol, Decyl Glucoside, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Saccharide Isomerate, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Fruit Extract, Sodium Metabisulfite, Potassium Sorbate, Citric Acid, Fragrance, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Sodium Citrate.

St. Tropez er en profesjonell selvbruningsserie fra England som både tilbyr selvbruningsbehandling i salong og selvbruningsprodukter til hjemmebruk. St. Tropez revolusjonerte den ultimate selvbruningsopplevelsen med lanseringen av verdens første selvbruningsprodukter med Aromaguard™. Denne teknologien reduserer selvbruningslukten til et minimum og er også en av hovedgrunnene til at St. Tropez har blitt en av verdens største og foretrukne selvbruningsserie. Produktene tilfører fuktighet og pleier huden samtidig som de gir huden en naturlig farge. En base bestående av Aloe Vera og beskyttende vitamin E, gjør produktene skånsomme, trygge og behagelige å bruke.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti