Laster inn...
Priori

Priori Q+SOD Active Cleanser - fx210

kr 515,00
På lager
SKU
761742
-
+
Rating border
Rating value
  • En aktiv eksfolierende, luksuriøs og silkemyk rensemelk med en kombinasjon av salisylsyre og melkesyre som renser i dybden, uten å tørke ut huden. 

Priori Q+SOD Active Cleanser er en aktiv eksfolierende, luksuriøs og silkemyk rensemelk med en kombinasjon av salisylsyre og melkesyre som renser i dybden, uten å tørke ut huden. Rensen har en nydelig kremet konsistens, og er behagelig også på tørr hud. En avansert ansiktsrens til de som er opptatt av hyperpigmentering, linjer og rynker.

Passer for en moden hud, hyperpigmentert hud og for en aknehud. 

180 ml 

Slik bruker du Active Cleanser 

1 til 2 pump Active Cleanser blandes i hendene med litt vann. Masseres inn i huden på ansiktet, hals og bryst og skylles av med vann. Det er normalt å kjenne en mild prikkende følelse. Kan brukes morgen og kveld. Rens to ganger på kvelden. 

Kan brukes som en ukentlig eksfolierende rensemaske. La masken virke på huden i 1-3 minutter, før den masseres inn og vaskes av med vann. 

Er noen av ingrediensene er helt nye for deg, bør du alltid teste produktet på et lite område først. Når du bruker produkter som inneholder syrer kan huden bli ekstra sensitiv overfor solen, påfør derfor alltid høy UV-beskyttelse som et siste steg i din hudpleierutine på dagtid. For optimal beskyttelse, påfør gjentatte ganger gjennom dagen. Ved aktiv soling anbefales det å ta en pause fra å bruke syrer.

Nøkkelingredienser: CoQ10+ SOD, 12% Lactic Acid & 0.5% Salicylic Acid

Water/Aqua, Sodium Lactate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropylamine Oxide, Di-PPG-2 Myreth-10 Adipate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Lactic Acid, Titanium Dioxide (CI 77891), Glycol Palmitate, Ubiquinone, Superoxide Dismutase, Salicylic Acid, Palmitic Acid, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Coco-Glucoside, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Ceteareth-33, Coconut Alcohol, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Glycol, Benzoic Acid.

Tilpasningsdyktig hudpleie som dekker hudens egene behov. Hver og en av oss er skapt forskjellig med ulik hudtype helt ned på cellenivå. Priori er derfor nøye formulert ved hjelp av den nyeste teknologi for å kunne gjenkjenne hudens identitet og for å tilføre huden eksakt det den trenger. PRIORIs intelligente hudpleie forstår hudens kompliserte kommunikasjonssystem, og kommuniserer tilbake hvilke behov huden din har her og nå. PRIORIs produkter er formulert slik at den kan lese spesifikke behov for etterfylling av f.eks. fukt, næring og beskyttelse. PRIORI bruker svært avansert bioteknologi i sine formler for å møte dine unike behov, slik at du får det beste resultatet og den mest idelle huden.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti