Laster inn...
Jane Iredale

Jane Iredale Retractable Lip Brush

kr 260,00
På lager
SKU
8719638147452
-
+
Rating border
Rating value

Vår nye dyrevennlige koste kolleksjon er utviklet som et overlegent alternativ til naturlig hår. De er designet for å holde ennå bedre på produktet og gir deg fantastisk dekk. Lette å rengjøre og de røyter ikke.

JANE IREDALE Retractable Lip Brush
Presis definisjonspensel til lepper. Praktisk også i vesken og på reise. Fungerer bra hvis du ikke ønsker ta med deg leppestiften.

Ta litt produkt på kosten, og siden den er uttrekkbar vil den holde godt på produktet til du påfører det på leppene. Perfekt for en liten touch up på farten. Tips: Kan også brukes til alle concealere.

Laget av syntetiske hår, Naturon og Taklon.

Jane Iredal sine produkter er basert på de beste og reneste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Deres mineralfoundation vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset som er tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen. For Jane Iredal er den vakreste make-up en sunn og frisk hud. Med Jane Iredal sin nøye utvalgt av mineraler og planteekstrakter gir de produktene sine hudpleiende egenskaper og ikke minst produktkvalitet.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti