Laster inn...
Roja Parfums

Roja A Midsummer Dream Eau de Parfum 100ml

kr 3 600,00
På lager
SKU
9341053002175
-
+
Rating border
Rating value
  • En spennende duft med en frisk og aromatisk blend.
A Midsummer Dream blandar verdenene til Chypré- og Ambrée-palettene. Grapefrukt introduserer sødmen til rosen, som begge ligger på en kompleks og uvanlig base sentrert rundt krydder og moser, understreket av de kremete, drømmende følelsene til vanilje og benzoin.
 
Til ære for for William Shakespeares 400 -årsjubileum oversatte parfymøren Roja Dove den elskede historien om "A Midsummer Night's Dream" til duftspråk. Med ett åndedrag har parfyme muligheten til å ta oss vekk fra virkeligheten og transportere oss til en fantasiverden - en der den fortryllede skogen i Shakespeares fantasi kan komme til liv. Bare lukk øynene og la det ta deg med på en reise til et magisk sted.

Roja Parfums er utviklet av den britiske parfymøren Roja Dove og er anerkjent som et av verdens mest luksuriøse dufthus. Fra å skape noen av verdens mest eksklusive parfymer, står Roja Dove som en internasjonalt respektert parfymør, hvor hans erfaring, lidenskap og kreative stil er til å ta og føle på i alle hans kreasjoner. Hvert aspekt av prosessen hans er kompromissløs og fanger Rojas sentrale filosofi - "Kun det beste er godt nok." Roja Dove er kjent for å jobbe med ingredienser av svært høy kvalitet og hver ingrediens er nøye utvalgt av Roja for sin sjeldenhet og enestående duft. Hver flaske er produsert i Frankrike og laget av det reneste, klareste glasset som brukes i industrien. Gulldetaljene på glasset er trykket for hånd i England, en prosess som tar tre dager å fullføre. Hver parfymehette, selve symbolet på Roja Parfums, krever fjorten Swarovski-krystaller som hver og en settes på for hånd i en prosess som tar fem dager å gjennomføre. Kvalitet, luksus og eleganse er selve fundamentet i merkevaren.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti