Laster inn...
Roja Parfums

ROJA Elysium Pour Homme Parfum Cologne

kr 2 700,00
På lager
SKU
729547
-
+
Rating border
Rating value
  • Den typen duft som trekker verden til sin sjarm, utstråler Elysium en sofistikert karakterstyrke.

Enigma er en orientalsk duft. Fyldig og varm med pudrede undertoner. Bergamott og søte blomsternoter blandes med eksotisk tre, krydder og maskuline noter av tobakk og konjakk til en sensuell distinkt duft.

Dette er en cologne, en lettere variant som er mindre konsentrert enn parfum med samme duft.

 

 

Spray på håndledd og hals.

Elysium Ingredients:
Lemon, Bergamot, Grapefruit, Lime, Lavender, Thyme, Artemisia, Musk, Galbanum, Pink Pepper, Cypriol, Vetiver, Cedarwood, Juniper Berry, Benzoin, Vanilla, Labdanum, Leather, Ambergris, Musk, Lily of the Valley, Rose de Mai, Jasmin de Grasse, Apple, Blackcurrant.

Roja Parfums er utviklet av den britiske parfymøren Roja Dove og er anerkjent som et av verdens mest luksuriøse dufthus. Fra å skape noen av verdens mest eksklusive parfymer, står Roja Dove som en internasjonalt respektert parfymør, hvor hans erfaring, lidenskap og kreative stil er til å ta og føle på i alle hans kreasjoner. Hvert aspekt av prosessen hans er kompromissløs og fanger Rojas sentrale filosofi - "Kun det beste er godt nok." Roja Dove er kjent for å jobbe med ingredienser av svært høy kvalitet og hver ingrediens er nøye utvalgt av Roja for sin sjeldenhet og enestående duft. Hver flaske er produsert i Frankrike og laget av det reneste, klareste glasset som brukes i industrien. Gulldetaljene på glasset er trykket for hånd i England, en prosess som tar tre dager å fullføre. Hver parfymehette, selve symbolet på Roja Parfums, krever fjorten Swarovski-krystaller som hver og en settes på for hånd i en prosess som tar fem dager å gjennomføre. Kvalitet, luksus og eleganse er selve fundamentet i merkevaren.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti