Laster inn...
Roja Parfums

ROJA Enigma Aoud Pour Femme Eau De Parfum

kr 2 900,00
På lager
SKU
8719638148046
-
+
Rating border
Rating value
  • Eksklusiv og sensuell duft.

Enigma Aoud er et møte mellom to duftverdener; Søte, fruktige og friske noter av sitrus og blomster møter varme, elegante orientaliske noter av tre, vanilje og musk og resultatet blir en eksklusiv, sensuell duft for den elegante kvinnen.

Spray på hals og håndledd

Ingredienser:
Aldehydes, Bergamot, Geranium, Rose de Mai, Jasmin de Grasse, Ylang Ylang, Peach, Patchouli, Sandalwood, Aoud, Benzoin, Vanilla, Orris, Labdanum, Musk.

 

Roja Parfums er utviklet av den britiske parfymøren Roja Dove og er anerkjent som et av verdens mest luksuriøse dufthus. Fra å skape noen av verdens mest eksklusive parfymer, står Roja Dove som en internasjonalt respektert parfymør, hvor hans erfaring, lidenskap og kreative stil er til å ta og føle på i alle hans kreasjoner. Hvert aspekt av prosessen hans er kompromissløs og fanger Rojas sentrale filosofi - "Kun det beste er godt nok." Roja Dove er kjent for å jobbe med ingredienser av svært høy kvalitet og hver ingrediens er nøye utvalgt av Roja for sin sjeldenhet og enestående duft. Hver flaske er produsert i Frankrike og laget av det reneste, klareste glasset som brukes i industrien. Gulldetaljene på glasset er trykket for hånd i England, en prosess som tar tre dager å fullføre. Hver parfymehette, selve symbolet på Roja Parfums, krever fjorten Swarovski-krystaller som hver og en settes på for hånd i en prosess som tar fem dager å gjennomføre. Kvalitet, luksus og eleganse er selve fundamentet i merkevaren.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti