Laster inn...
Roja Parfums

ROJA Enigma Pour Femme Eau De Parfum

kr 2 900,00
På lager
SKU
704770
-
+
Rating border
Rating value
  • Enigma Pour Femme er en orientalsk, blomstrende duft med friske noter av bergamot og geranium.

Enigma Pour Femme er en orientalsk, blomstrende duft med friske noter av bergamot og geranium som blandes med sensuelle, søte og fyldige blomsternoter som rose og ylang ylang.

Den mørke basen har pudrede undertoner av musk og iris. En spennende og sensuell duft.


Spray på håndledd og hals.

Ingredienser:
Bergamot, Geranium, Rose de Mai, Neroli, Jasmin de Grasse, Ylang Ylang, Heliotrope, Peach, Patchouli, Sandalwood, Vanilla, Orris, Ambergris, Musk

Roja Parfums er utviklet av den britiske parfymøren Roja Dove og er anerkjent som et av verdens mest luksuriøse dufthus. Fra å skape noen av verdens mest eksklusive parfymer, står Roja Dove som en internasjonalt respektert parfymør, hvor hans erfaring, lidenskap og kreative stil er til å ta og føle på i alle hans kreasjoner. Hvert aspekt av prosessen hans er kompromissløs og fanger Rojas sentrale filosofi - "Kun det beste er godt nok." Roja Dove er kjent for å jobbe med ingredienser av svært høy kvalitet og hver ingrediens er nøye utvalgt av Roja for sin sjeldenhet og enestående duft. Hver flaske er produsert i Frankrike og laget av det reneste, klareste glasset som brukes i industrien. Gulldetaljene på glasset er trykket for hånd i England, en prosess som tar tre dager å fullføre. Hver parfymehette, selve symbolet på Roja Parfums, krever fjorten Swarovski-krystaller som hver og en settes på for hånd i en prosess som tar fem dager å gjennomføre. Kvalitet, luksus og eleganse er selve fundamentet i merkevaren.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti