Laster inn...
Roja Parfums

ROJA Enigma Pour Homme Parfum Cologne

kr 2 700,00
På lager
SKU
8719638147553
-
+
Rating border
Rating value
  • Det er det ultimate eksemplet på hvordan en moderne mann skal lukte

Det er ikke noe parfymeri som Vetiver - det er jordnært, røykfylt og lærmessig i perfekt harmoni. Sofistikert og utrolig allsidig er de som bruker det trygge og selvsikre - en tilstedeværelse i ethvert rom. Levende sitrusnotater skaper en livlig friskhet rundt den tørre varmen til Vetiver, mens både Cedar Wood og nåler, og Oakmoss tilfører varme og kompleksitet. Alle vil være i nærheten av ham. Det er det ultimate eksemplet på hvordan en moderne mann skal lukte. Vetiver-bæreren provoserer ikke misunnelse, men i stedet tilbedelse.

Spray på hals og håndledd
 
Ingredienser:
Sitron , Bergamot , Litsea Cubeba, Rose de Mai, Jasmin de Grasse, Cistus
Galbanum, Sellery Seed, Pink Pepper, Caraway,Muskatnøtt, Pepper , Oakmoss , Vetiver , Cedarwood , Cedar Needles , Guaiacwood, Amyris, Labdanum
Roja Parfums er utviklet av den britiske parfymøren Roja Dove og er anerkjent som et av verdens mest luksuriøse dufthus. Fra å skape noen av verdens mest eksklusive parfymer, står Roja Dove som en internasjonalt respektert parfymør, hvor hans erfaring, lidenskap og kreative stil er til å ta og føle på i alle hans kreasjoner. Hvert aspekt av prosessen hans er kompromissløs og fanger Rojas sentrale filosofi - "Kun det beste er godt nok." Roja Dove er kjent for å jobbe med ingredienser av svært høy kvalitet og hver ingrediens er nøye utvalgt av Roja for sin sjeldenhet og enestående duft. Hver flaske er produsert i Frankrike og laget av det reneste, klareste glasset som brukes i industrien. Gulldetaljene på glasset er trykket for hånd i England, en prosess som tar tre dager å fullføre. Hver parfymehette, selve symbolet på Roja Parfums, krever fjorten Swarovski-krystaller som hver og en settes på for hånd i en prosess som tar fem dager å gjennomføre. Kvalitet, luksus og eleganse er selve fundamentet i merkevaren.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti