Laster inn...
Roja Parfums

ROJA Reckless Pour Femme Eau De Parfum

kr 2 900,00
På lager
SKU
704771
-
+
Rating border
Rating value
  • Blomstrende duft med friske toppnoter av sitrus.

Reckless Pour Femme er en blomstrende duft med friske toppnoter av sitrus. Søte noter av jasmin og rose får en smule beskere karakter av geranium i hjertenoten og får hvile på en distnkt base av tre, krydder og musk. 

En duft som er meget sensuell og meget eksklusiv. Den er som skapt for den egensindige kvinnen som får som hun vil og som tar risker for å oppnå dette.

Spray på hals og håndledd.

Ingredienser:

Bergamot, Mandarin, Orange
Heart Notes, Geranium, Rose de Mai, Neroli, Jasmin de Grasse, Coriander, Pink Pepper, Cinnamon, Sandalwood, Benzoin, Vanilla, Styrax, Musk.
Roja Parfums er utviklet av den britiske parfymøren Roja Dove og er anerkjent som et av verdens mest luksuriøse dufthus. Fra å skape noen av verdens mest eksklusive parfymer, står Roja Dove som en internasjonalt respektert parfymør, hvor hans erfaring, lidenskap og kreative stil er til å ta og føle på i alle hans kreasjoner. Hvert aspekt av prosessen hans er kompromissløs og fanger Rojas sentrale filosofi - "Kun det beste er godt nok." Roja Dove er kjent for å jobbe med ingredienser av svært høy kvalitet og hver ingrediens er nøye utvalgt av Roja for sin sjeldenhet og enestående duft. Hver flaske er produsert i Frankrike og laget av det reneste, klareste glasset som brukes i industrien. Gulldetaljene på glasset er trykket for hånd i England, en prosess som tar tre dager å fullføre. Hver parfymehette, selve symbolet på Roja Parfums, krever fjorten Swarovski-krystaller som hver og en settes på for hånd i en prosess som tar fem dager å gjennomføre. Kvalitet, luksus og eleganse er selve fundamentet i merkevaren.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti