Laster inn...
Roja Parfums

Roja Reckless Pour Femme Parfum 50 ml

kr 4 500,00
På lager
SKU
9341053002197
-
+
Rating border
Rating value
  • Reckless er duften av kvinnen som er villig til å ta en risiko for å få det hun vil. Ubekymret, men aldri uforsiktig, skaper hun sine egne regler for nytelse og overbærenhet.

Bergamot, mandarin og appelsin åpner med en trio med sitrusfrukter, og presenterer Reckless som en lys og energisk blomsterkreatjon med et forfriskende hint av koriander og rosa pepper for å øke spenningsfaktoren.

Den søte elegansen til en sentral rosenote blir forsterket av Geranium, mens kremheten til Neroli -blomst får ytterligere sensualitet gjennom tillegg av Jasmine. Benzoin og Vanilla gir den naturlige sødmen til disse kronbladene, mens helheten legger seg på en seng av legendarisk sandeltre - et materiale hvis varme, kremete sødme binder helheten.

 

Roja Parfums er utviklet av den britiske parfymøren Roja Dove og er anerkjent som et av verdens mest luksuriøse dufthus. Fra å skape noen av verdens mest eksklusive parfymer, står Roja Dove som en internasjonalt respektert parfymør, hvor hans erfaring, lidenskap og kreative stil er til å ta og føle på i alle hans kreasjoner. Hvert aspekt av prosessen hans er kompromissløs og fanger Rojas sentrale filosofi - "Kun det beste er godt nok." Roja Dove er kjent for å jobbe med ingredienser av svært høy kvalitet og hver ingrediens er nøye utvalgt av Roja for sin sjeldenhet og enestående duft. Hver flaske er produsert i Frankrike og laget av det reneste, klareste glasset som brukes i industrien. Gulldetaljene på glasset er trykket for hånd i England, en prosess som tar tre dager å fullføre. Hver parfymehette, selve symbolet på Roja Parfums, krever fjorten Swarovski-krystaller som hver og en settes på for hånd i en prosess som tar fem dager å gjennomføre. Kvalitet, luksus og eleganse er selve fundamentet i merkevaren.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti