Laster inn...
Decleor

Decleor Rose Damascena Aromessence Serum

kr 530,00
På lager
SKU
8719638147625
-
+
Rating border
Rating value
  • Et deilig oljeserum spesielt utviklet for sensitiv hud

Decléor Rose Damascena Aromessence Serum er et herlig oljeserum spesielt utviklet for sensitiv hud. Den er av 100% naturlig opprinnelse og inneholder kraftige, essensielle oljer fra blant annet rose, geranium og kamille. Det beroliger huden og hjelper til med å redusere rødhet forårsaket av tørrhet. Den lette formelen tas raskt opp i huden uten at huden føler seg fet etterpå. Serumet har en nydelig, beroligende duft som lugner sansene. Skjem bort huden din med mye omsorg og luksus med Decléor Rose Damascena Aromessence Serum.

Påfør 3 dråper på nyrenset ansikte og hals og masser inn, brukes dag og/eller kveld sammen med dag/nattkrem

Aktive ingredienser: Dette organisk sertifiserte serumet kombinerer de kraftige essensielle oljene av Rose, Kamille og Geranium

Helt siden 1974 har Decleor produsert hudpleieprodukter med målet om å øke kroppens og hudens velbefinnende, og dermed oppnå en indre harmoni. Navnet er en sammensmeltning av det franske uttrykket for ”den gylne nøkkelen” som refererer til nøkkelen til skjønnhetens tempel. Deres produkter er basert på essensielle oljer, planter, algeekstrakter og urter.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti