Laster inn...
Balmain

Balmain Session Spray Hair Strong 75 ml

Spesialpris kr 153,00 Vanlig pris kr 170,00
På lager
SKU
3346470425062-1
-
+
Rating border
Rating value
  • Balmain Session Spray Strong er en spray som gir kontroll, fiksering og etterbehandling som gir deg uendelig med kreativitet.

Session Sprays sørger for at håret ikke tynges ned. Balmain Session Spray Strong er en spray som gir kontroll, fiksering og en etterbehandling som gir deg uendelig med kreativitet. Sprayen er fuktbestandig og gir øyeblikkelig glans og fylde. Session Spray Strong inneholder UV-beskyttelse. 

Spray på hår fra 15-20 cm for å sikre og holde ønsket stil.

Ingredienser:
Alcohol Denat., Dimethyl Ether, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Acrylates Copolymer, Silk Amino Acids, Aminomethyl Propanol, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Benzophenone-4, Parfum

Vi er så heldige å ha Balmain sine hårprodukter hos oss på Beths Beauty. Med fire tiårs erfaring med moteindustrien og backstage på motevisninger har Balmain utviklet en komplett produktserie for både pleie og styling, til perfeksjon! Balmain Care & Styling har to unike produktlinjer i ett, en pleiende linje med forskjellige formuleringer for sjampo, balsam og leave-in-balsam, og en styling-linjen med mousse, spray m.m.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti