Laster inn...
bareMinerals

bareMinerals Shade & Diffuse Eye Brush

kr 359,00
På lager
SKU
761655
-
+
Rating border
Rating value
  • Shade & Diffuse Eye Brush er en perfekt sminkekost å bruke for å lage en dus, myk øyenskygge-look og bygge opp fargeintensitet. Sminkekosten er laget av syntetiske fiber.

Også ideell å bruke til å påføre primer og concealer rundt øyepartiet. Passer til produkttype: Pudder, løs, Bounce & Blur Eyeshadow + Flytende concealer

Påfør øyenfargen ved å stryke fram og tilbake i en "vindusvisker" bevegelse. Vri børsten horisontalt for å definere konturene i global linjen.

Syntetisk hår

For 35 år siden presenterte bareMinerals en revolusjonerende foundation i pulverform som inneholdt kun rene mineraler. Det ble startskuddet for mineralmakeuprevolusjonen. I dag består bareMinerals av et bredt, nyskapende makeup- og hudpleiesortiment hvor grunnfilosofien fortsatt består; å levere innovative produkter basert på rene, nærende mineraler som tar vare på huden din. Vi på Beths Beauty er stolte over å ha vært forhandler av bareMinerals fra første dag den kom til Norge. Dette er en makeup serie som gir forlengelse av god hudpleie.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti