Laster inn...
Nimue Skin Technology

Nimue Stemplex Serum

kr 1 279,00
På lager
SKU
536170
-
+
Rating border
Rating value
  • Et booster serum med multi-aktive ingredienser som forebygger og behandler genetisk aldring av huden og behandler miljøskader i huden. 
Nimue Stemplex Serum er en fusjon av multi-aktive ingredienser og stamceller fra planter og Pichia Resveratrol for å forebygge og behandle genetisk aldring av huden, i tillegg til å behandle miljøskader i huden.
Passer til alle hudtyper (kan brukes fra 25 års alderen)
 
30 ml 

Slik bruker du Stemplex Serum 

Påfør et tynt lag på renset hud i ansiktet, på hals og bryst, morgen og/eller kveld. Følg opp med fuktighetskrem og SPF på dagtid. 

Malus Domestica fruit cell culture extract, Pichia Resveratrol Ferment Extract, Candle Tree Leaf Extract, Glycine Soya (Soybean Protein), Botanical Complex

Nimue Skin Technology sine produkter tilfører huden optimale konsentrasjoner og bruker et eget patentert og vitenskapelig bevist leveringssystem som sørger for å frakte de aktive ingrediensene dypt ned i huden. Produktene til Nimue vekker huden og restarter funksjonene, hjelper huden med å balansere fuktighetsnivået og gjenoppretter barrierefunksjonen. Resultatet er en sterkere hud med økt vitalitet og ungdommelighet. Nimue er en komplett serie for deg som ønsker en fornyet hudstruktur, og har i tillegg enkelt produkter for deg som ønsker hjelp til å løse et spesifikt problem.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti