Laster inn...
Elixir Cosmeceuticals

Elixir Summer Face & Body Kit

kr 2 960,00
På lager
SKU
Summer face & body kit
-
+
Rating border
Rating value

Årets sommerkit fra ELIXIR Cosmeceuticals er her!

I år er det fokus på produkter til kropp og ansikt som beskytter og reparerer.
Trioen som følger med i dette kittet er en fantastisk sammensetning nå til sommeren! 

Årets sommerkit fra ELIXIR Cosmeceuticals er her!

I år er det fokus på produkter til kropp og ansikt som beskytter og reparerer.
Trioen som følger med i dette kittet er en fantstisk sammensetning nå til sommeren! 
 

Elixir Antioxidant Toning Pads er en perfekt hudtoner for blant annet sensitiv hud. Med en miks av antioksidanter og sitrus ekstrakt virker den både oppfriskende og beskyttende, samtidig som den har en rensende effekt og holder huden ren. Fjerner smuss, sminke og makeup. Antioxidant Toning Pads fra Elixir Cosmeceuticals har en klargjørende og beskyttende effekt.


Elixir Ultradefense PRO SPF 30 er en solkrem som passer de fleste hudtilstander.
Produktet reparerer og beskytter mot DNA-skader, og gir god solbeskyttelse mot både UVA-og UVB-stråler.
Ultradefense PRO SPF 30 virker antiinflammatorisk og motvirker oksidativ stress og ujevnt pigment. Kremen har en rik, men lett konsistens og har moderne kjemiske og fysiske filtre med fullspekter beskyttelse mot UV-stråler.


Elixir Ultradefense SPF 30 er en unik krem med trippel beskyttelse. Inneholder UVA/UVB-filter, antioksidanter og DNA-enzymer. Virker forebyggende mot hudkreft. Enzymene reparerer solskader og demper aldringsprosessen. Elixir Ultradefense SPF 30 er formulert med liposomer slik at virkestoffene trenger dypere ned i huden. Studier viser at sammensetningen i denne kremen reduserer solskader med 50%. Produktet egner seg best til kropp, men kan også brukes i ansikt. Du får dette produktet til hele 40% rabatt ved kjøp av Elixir Summer Face & Body kit.

Effekten du kan se og føle. Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger, og de eksklusive produktene er sammensatt med riktig konsentrasjon av aktive og dokumenterte virkestoffer. De gir merkbare resultater og tydelig hudforbedring og ved bruk av produktene og behandlingene ivaretar du huden din på en sunn og pleiende måte. Deres stjerneprodukt Niactil 4% er en av våre absolutt favoritter og bestselgere.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti