Laster inn...
Balmain

Balmain Sun Protection Spray

kr 380,00
Ikke på lager
SKU
3346470425054
  • UVA- og UVB-beskyttelse for alle hårtyper
  • 200 ml

Vær så forsiktig med håret ditt som du er med huden din. For å beskytte og reparere håret mot solskader, spray håret ditt med en UV-beskyttende spray, som Balmain Sun Protection Spray!

Bruk solbeskyttelsessprayen som solkrem; påfør ofte på håndkle tørt eller tørt hår. Ikke skyll ut.

Ingredienser:
AquaGlycerinSilk Amino AcidsArgania Spinosa Kernel ExtractEthylhexyl MethoxycinnamateBenzophenone-4Tocopheryl AcetatePanthenol, Niacinamide, Sodium Cocoyl Amino Acids,Potassium Dimethicone PEG-7 Panthenyl Phosphate, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Amodimethicone, C11-15 Pareth-7, C12-16 Pareth-9, Trideceth-12, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citric Acid, CI 42090, CI 47005, CI 61570

Vi er så heldige å ha Balmain sine hårprodukter hos oss på Beths Beauty. Med fire tiårs erfaring med moteindustrien og backstage på motevisninger har Balmain utviklet en komplett produktserie for både pleie og styling, til perfeksjon! Balmain Care & Styling har to unike produktlinjer i ett, en pleiende linje med forskjellige formuleringer for sjampo, balsam og leave-in-balsam, og en styling-linjen med mousse, spray m.m.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti