Laster inn...
Coola

Coola Sunscreen Spray Spf 30

Fra kr 499,00
På lager
SKU
CL1001
-
+
Rating border
Rating value
  • Den økologiske Sport SPF 30 Continous Sunscreen Spray dekker hver centimeter av din hud – med en flaske som sprayer selv når den holdes opp ned, noe som gjør det lettvint å dekke hele kroppen.

De er naturlig og delikate på duft, ultralette og oppleves ikke klissete på huden. De er superenkle å bruke og man kommer til overalt, og den fungerer til og med når man sprayer opp ned. De er vann- og svetteresistente, samt fukter og pleier huden så du føler velvære med optimal beskyttelse mot solen. Den er super å ha med på tur for å spraye ekstra på utsatte steder og til den som vil ha en enkel og kjapp påføring. Passer alle hudtyper og spesielt ideell for de med en aktiv livsstil og de som trenger solbeskyttelse raskt og enkelt! Gir en bredspekter SPF beskyttelse og er vannfast i opptil 40 minutter.

Spray rikelig på før du skal ut i solen. Gjenta straks etter opphold i vann eller om du har svettet mye. Gjenta umiddelbart etter tørking med håndkle og minst annenhver time.

Alcohol (ORGANIC), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyloctyl Salicylate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil (ORGANIC), Dimethyl Heptenal†, Gamma-Nonalactone†, Gamma-Octalactone†, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Maltol†, Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil (ORGANIC), Methyl Dihydroabietate, Opuntia Ficus-Indica Seed Oil, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil (ORGANIC), Trans-2-Hexenal†, Triethyl Citrate†, Vanillin†
†Plant-derived scent constituent.

COOLA er det californiske liv i et nøtteskall: En blanding av økologisk velvære, en utendørs, aktiv livsstil og støtte til et lokalt og mangfoldig nærmiljø. Det ønsker de å dele med deg igjennom sine produkter. Vi prøver alle å spise og leve sunnere, elske hverandre mer og være mer til stede. Derfor ønsker de at du nyter hvert eneste øyeblikk og at du kan føle deg overbevist om at produktene beskytter og styrker huden din på best mulig måte. Sunscreen Spray er en stor favoritt hos oss.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti