Laster inn...
Vita Liberata

Vita Liberata Super Fine Skin Polish

kr 299,00
På lager
SKU
211081
-
+
Rating border
Rating value
  • Super Fine Skin Polish fra Vita Liberata er et must for deg som liker å bruke selvbruning! Det er viktig å bruke kroppspeeling før man påfører selvbruning for å sikre en jevn og varig brunfarge.

Peeling med jojobaperler som fjerner tørre, døde hudceller. Klargjør huden for selvbruning (brukes 24 timer før påføring av selvbruning) Resultatet er en silkemyk hud.

 

Masseres lett inn på tørr hud og skylles av i dusjen

 

Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Juglans regia (Walnut) Shell Powder, Astrocaryum murumuru (Murumuru) Seed Butter**, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Dimethicone, Butyrospermum parkii (Shea) Butter**, Vaccinium macrocarpon (Cranberry) Seed**, Theobroma cacao (Cocoa) Seed Butter**, Olea europaea (Olive) Fruit Oil**, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Vita Liberata er et verdenskjent selvbruningsmerke som har sitt opphav i Irland. Deres visjon er å kunne tilby en selvbruningsserie som er trygg, hudvennlig og gir huden et fantastisk flott utseende. Produktene er økologiske og kjent for sin unike kvalitet og nydelige glød. Vita Liberata har i sitt sortiment selvbruning for ansikt og kropp, som kommer i form av mousse, krem eller olje, og alt fra farge for en kveld til langvarig brunfarge.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti