Laster inn...
House of Oud

Thoo Grape Pearls

kr 2 100,00
På lager
SKU
3346470424765
-
+
Rating border
Rating value

Fruktig, blomstrete, musk.

Som en del av Klem Garden-kolleksjonen fører The House of Oud Grape Pearls Eau de Parfum oss gjennom en tidløs hage og er en hyllest til årstidene og nytelser fra den arabiske verdenen.

Et samarbeid mellom italienske Master Perfumier, Andrea Casotti, og produsent av Jakarta Oud, Mohammed Abu Nashi, representerer den fristende duften duoens lidenskap for kunst, parfyme og reise. Noter av kjølige blåbær er forbedret med modne druer, delikat rose og aromatiske kaffebønner, før den slår seg ned på rav, oud og kremet vanilje i basen. Hver håndmalte, ovale flaske er laget i Italia og viser frem et unikt design.

 

 

 

Spray på hals og håndledd

Ingredienser:
Toppnåter:
 kjølige blåbær.
Hjertenoter: drue, rose, kaffebønner.
Basenoter: rav, vanilje, hvit musk, Kalimantan-agartre.

Et samarbeid mellom den italienske parfymøren, Andrea Casotti og Mohammed Abu Nashi, en produsent av Jakarta Oud, har skapt det som i dag er House Of Oud. Et eksklusivt parfymehus hvor deres felles lidenskap for duft, kunst og reiser gjenspeiles i deres unike parfyme kreasjoner. Med inspirasjon hentet fra hele verden vil disse duftene gripe sansene dine. I hver komposisjon brukes kun de fineste råvarene til å formidle en duftfortelling. Resultatet er en rikt nyansert og helt oppslukende parfymeserie. Alle flaskene er håndmalt av en håndverksmester i Italia, og den unike lakkeringsteknikken betyr at ingen av flaskene vil være like.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti