Laster inn...
House of Oud

Thoo Wind Heat

kr 2 100,00
På lager
SKU
3346470424766
-
+
Rating border
Rating value
  • Treaktig, krydret

Som en del av Desert Day-kolleksjonen forteller The House of Oud Wind Heat Eau de Parfum historien om tiden i ørkenen, på varme sletter hvor kurvede sanddyner er tapt mellom tusen nyanser av sand og himmel.

Wind Heat-parfymen ønsker hele dagen velkommen; den er en levende cocktail som fanger vital energi og frisluppet optimisme fra dem som påvirker alle de møter med sin varme. Den treaktige parfymen fremkaller vindens livlighet og åpner med et ekteskap av krydder og blander rosa pepper med muskat før den går inn i en bølge av Virginia-sedertre og iris. Den skaper en rik finish hvor musk og semsket skinn harmoniserer med vetiver og Burma Oud for å skape en uforglemmelig nedtørking.

 

Spray på hals og håndledd.

Ingredienser:
Toppnoter: rosa pepper, muskat, bergamott.
Hjertenoter: Virginia-sedertre, iris
Basenoter: musk, semsket skinn, vetiver, Burma-agartre.

Et samarbeid mellom den italienske parfymøren, Andrea Casotti og Mohammed Abu Nashi, en produsent av Jakarta Oud, har skapt det som i dag er House Of Oud. Et eksklusivt parfymehus hvor deres felles lidenskap for duft, kunst og reiser gjenspeiles i deres unike parfyme kreasjoner. Med inspirasjon hentet fra hele verden vil disse duftene gripe sansene dine. I hver komposisjon brukes kun de fineste råvarene til å formidle en duftfortelling. Resultatet er en rikt nyansert og helt oppslukende parfymeserie. Alle flaskene er håndmalt av en håndverksmester i Italia, og den unike lakkeringsteknikken betyr at ingen av flaskene vil være like.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti