Laster inn...
Elixir Cosmeceuticals

Elixir Ultradefense PRO spf 30

kr 920,00
På lager
SKU
8719638147933
-
+
Rating border
Rating value

ULTRADEFENSE PRO SPF 30 - DAGKREM MED SOLFAKTOR!

ULTRADEFENSE PRO SPF 30 - DAGKREM MED SOLFAKTOR!

 • Passer de este hudtilstander

 • Tilfører fuktighet

 • Reparer og beskytter mot DNA-skader

 • Solbeskyttelse – mot UVA- og UVB-stråler

  En fuktighets dag- og solkrem som inneholder de reparerende enzymene som var i den første ut- gaven av Ultradefense SPF kremen. Inneholder et antioksidant kompleks som beskytter og reparer solskader. Har ingredienser som stimulerer til bedre kollagenproduksjon og beskytter mot ned- brytning av bindevev/kollagen.

  Ultradefense PRO SPF 30 virker den antiin ammatorisk og motvirker oksidativ stress og ujevnt pigment. Kremen har en rik, men lett konsistens og har moderne kjemiske ltre med fullspekter beskyttelse mot UV-stråler.

  Virkestoffer:

  Keylator TM: Et super-antioksidantkompleks som hemmer nedbrytning av friske celler ved at det beskytter mot oksidasjon. Komplekset har en aktiv anti-aging-effekt, en cellekommuniserende ingrediens som hjelper huden å styrke og reparere seg selv.

  Ultrasome TM: Patentert enzym 5- Endonuclease - Reparerende og beskyttende enzym. Beskytter huden mot skader som fremmes ved UV-stråling. Dette kalles et restriction-enzym da den evner å reparer DNA-et som har fått en spesi kk skade. Enzymet går så videre til neste skade uten å bli forbrukt, det beholder sin evne til å reparere videre.

  Matrixyl 3000-Pentapeptid Palmitoyl Pentapeptide-4: ingrediens med cellekommuniserende egen- skaper og reparere kollagen/bindevev som brytes ned av solskader. Virker stimulerende på hyaluron-, kollagen- og elastin-produksjonen.

Egner seg som både som daglig fuktighetskrem og som solkrem med beskyttelse mot UV-stråler. Påfør et tynt lag til daglig bruk og et tykkere lag som repeteres ofte ved soleksponering.

Effekten du kan se og føle. Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger, og de eksklusive produktene er sammensatt med riktig konsentrasjon av aktive og dokumenterte virkestoffer. De gir merkbare resultater og tydelig hudforbedring og ved bruk av produktene og behandlingene ivaretar du huden din på en sunn og pleiende måte. Deres stjerneprodukt Niactil 4% er en av våre absolutt favoritter og bestselgere.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti