Laster inn...
Balmain

Balmain Vaporizer Silk Perfume

kr 180,00
På lager
SKU
8718969471545
-
+
Rating border
Rating value
  • Hemmelighet bak perfekt shine til håret.

Hemmelighet bak en perfekt shine til håret. Spesielt formulert for å gi en lett silkematt overflate, beriket med ren arganolje. Bygget av pleiende silkeproteiner som beskytter, hindrer slitasje, gir et blank resultat.

Balmain Silk Parfyme er en veldig luksuriøs hårparfym med velkjente basdofter fra kjente Balmain parfyme produkter. Produksjonen er basert og bygget på erfaring fra selskapets lange tradisjon med parfyme.

Spray på fuktig eller tørt hår, hold 5-10 cm unna og spray jevnt. 

Ingredienser: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Argania Spinoza Kernel Oil, Silk Amino Acids, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Parfum

Vi er så heldige å ha Balmain sine hårprodukter hos oss på Beths Beauty. Med fire tiårs erfaring med moteindustrien og backstage på motevisninger har Balmain utviklet en komplett produktserie for både pleie og styling, til perfeksjon! Balmain Care & Styling har to unike produktlinjer i ett, en pleiende linje med forskjellige formuleringer for sjampo, balsam og leave-in-balsam, og en styling-linjen med mousse, spray m.m.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti