Laster inn...
Advanced Nutrition Programme

ANP - Skin Collagen Support 60 kapsler

kr 595,00
På lager
SKU
9341053002735
-
+
Rating border
Rating value
  • Skin Collagen Support inneholder hudspesifikke ingredienser som beskytter og bygger kollagen fra innsiden.
  • Bidrar til en fast, ungdommelig hud
  • Påvirker hudens elastisitet
  • Minimerer synligheten av fine linjer
  • Fremmer en glattere hud

Skin Collagen Support er utviklet og basert på eksisterende forskning, kombinert med nye studier på resultatbaserte ingredienser. Vår ernæringsekspert, Lorraine Perretta, forklarer vitenskapen bak kosttillskuddet; “Det siste innen forskning, underbygger og støtter at vår sammensetning av næringsstoffer effektivt bidrar til å bygge og beskytte kollagen“.

Skin Collagen Support er en pioner innen estetisk ernæring. Med en kombinasjon hudspesifikke ingredienser støtter Skin Collagen Support kollagenproduksjonen fra innsiden, for en fast ungdommelig hud. Dette kosttilskuddet utnytter kraften av fem ingredienser som påvirker hudens elastisitet, minimerer synligheten av fine linjer og fremmer en glattere hud. Ved å aktivere huden fra innsiden, bidrar dette kosttilskuddet til en antiaging teknologi som hele kroppen drar nytte av. 

Nøkkelingredienser:

Druefrøekstrakt - kraftfulle antioksidanter hjelper til å blokkere de skadelige effektene av ødeleggende enzymer som kollagenase samt styrker kollagen og bedrer elastisitet og spenst.

MSM (Methylsulfonylmethane) - er en viktig bestanddel av kollagen som bedrer sårheling, forbygger kryssbundet kollagen, reduserer linjer og rynker og bedrer hudens fasthet.

Melonkonsentrat med SOD (Superoxide Dismutase) - SOD er en kraftig antioksidant som reduserer skader fra frie radikaler og inflammasjon samtidig som det beskytter huden fra oksidativt stress og forebygger nedbrytning av kollagen

Sink - bedrer kollagenfibrenes stabilitet og beskytter huden fra oksidativt stress

C-vitamin – har en 8 gangers stimulering av kollagensyntesen og hjelper med å tviste og styrke kollagenfibrene

Formelen kombinerer ingredienser med bevist positiv effekt på huden, noe som støttes av mer enn 150 vitenskapelige studier. Produktet kan brukes av veganere - en sjeldenhet innen kollagentilskudd.

Kapselen løses opp på 103 SEKUNDER og frigjør spesifikke ingredienser som stimulerer kroppens kollagenproduksjon.

 

Anbefalt døgndose: 2 kapsler per dag i forbindelse med et måltid. 

Hver boks rekker til 30 dager. Våre forskere anbefaler å bruke de i minimum 3 mnd for å oppnå optimale effekter. Fortsatt bruk vil bidra til vedvarende resultater.

  1. C-VITAMIN – “Bygger” - Visste du at den grunnleggende strukturelle formen på kollagen er en trippel spiralstreng? Et kollagenfiber kan ikke vri seg til en tett, sterk spiral uten C-vitamin. Hvis kollagenfibre ikke kan vri seg i riktig form, blir det ustabilt. C-vitamin spiller en sentral rolle i kollagenproduksjonen og er inkludert for å bidra til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon.

  2. SINK – ““Bygger og beskytter” - sink bidrar til å opprettholde normal hud og spiller en beskyttende rolle ved å forbedre stabiliteten av kollagenfibre og beskytte huden mot oksidativt stress.

  3. MSM (Methylsulfonylmethane) - "bygger" - MSM er en svovelholdig forbindelse som finnes i mat som frukt, grønnsaker, korn og melk, men moderne landbruk har redusert inntaket via kosten. Svovel har vist seg å forbedre sårhelning og forhindre tverrbinding av kollagen.

  4. DRUEFRØEKSTRAKT - druefrøekstrakt er en konsentrert kilde til antioksidanter kjent som polyfenoler. Advanced Nutrition Program har brukt et spesifikt ekstrakt fra Champagne regionen i Frankrike. Dette antioksidantkomplekset fester seg til kollagen for å blokkere de skadelige effektene av destruktive enzymer som kollagenase. Denne beskyttende effekten styrker kollagenproteinet, forbedrer elastisitet og spenst.7

  5. MELONKONSENTRAT med SOD – “beskytter”- SOD (superoksid dismutase) er et antioksidant enzym som finnes i alle levende celler i kroppen, og som spiller en stor rolle i å bekjempe frie radikaler og inflammasjon (inflammaging). Denne ingrediensen spiller en nøkkelrolle i å nøytralisere superoksydmolekyler som kan forårsake skade i kroppen.

Advanced Nutrition Program ™. Et prisbelønt, premium utvalg av innovative kosttilskudd formulert for å støtte sunn hud og velvære, samtidig som den beskytter planeten vår. Advanced Nutrition Program ble grunnlagt i 2006 og ble inspirert av banebrytende forskning som viser fordelene vitaminer og næringsstoffer kan ha for å mate huden innenfra. Siden lanseringen har selskapet begitt seg ut på en banebrytende reise for å utvikle evidensbasert oralt hudpleietilskudd som ikke bare oppmuntrer til sunn hud, men som støtter en bærekraftig fremtid.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti