Laster inn...
Advanced Nutrition Programme

ANP - Skin Moisture Lock

kr 995,00
På lager
SKU
9341053002704
-
+
Rating border
Rating value
  • Skin Moisture Lock bidrar til å øke hudens fuktighetsnivå og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Skin Moisture Lock™ har en patentsøktformel som kombinerer hyaluronsyre og ceramider. Hyaluronsyre jobber fra innsiden og ut for å redusere synlige rynker og gi fylde til huden. Ceramidene bidrar til å gjøre huden “vanntett”. Resulatet blir en ungdommelig, glødende hud som er glatt og spenstig. 

Anbefalt dagsdose 1-2 kapsler i forbindelse med måltid.

Riskliolje, kapselskall (fiskegelatin, geleringsmiddel: glyserol, fargestoff: betakaroten og karamell), ekstrakt av Lipowheat®-hveteolje (Triticum aestivum), hyaluronsyre (natriumhyaluronat), emulgeringsmiddel (bivoks), manganglukonat,ekstrakt av rosmarin i solsikkeolje.

Advanced Nutrition Program ™. Et prisbelønt, premium utvalg av innovative kosttilskudd formulert for å støtte sunn hud og velvære, samtidig som den beskytter planeten vår. Advanced Nutrition Program ble grunnlagt i 2006 og ble inspirert av banebrytende forskning som viser fordelene vitaminer og næringsstoffer kan ha for å mate huden innenfra. Siden lanseringen har selskapet begitt seg ut på en banebrytende reise for å utvikle evidensbasert oralt hudpleietilskudd som ikke bare oppmuntrer til sunn hud, men som støtter en bærekraftig fremtid.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti