Laster inn...
Jane Iredale

Jane Iredale Zap&Hide

Ikke på lager
SKU
JI1010

Concealeren er nå reformulert og redesignet. Den behandler urenheter, samtidig som den er dekkende. Nå i ny tube med en hygenisk metallapplikator som virker kjølende.

JANE IREDALE Zap&Hide
er en tosidig concealer hvor den ene siden behandler urenheter, mens den andre siden dekker rødhet og ujevnheter.

Tips: en ferskenfarget concealer er perfekt for å skjule mørke/blå ringer under øynene. Legg denne fargen først - og legg gjerne en som matcher din hudtone over for maks dekk.

Squalane  Moringa Oil/Hydrogenated Moringa Oil Esters  Butyrospermum Parkii (Shea Butter)  Persea Gratissima (Avocado) Oil  Titanium Dioxide (CI 77891)Mica Leptospermum Scoparium Leaf Extract  Salix Alba (Willow)Bark Extract  Psoralea Corylifolia Extract  Hydrated Silica  Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract  Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil  Tribehenin  Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil  Myrtus Communis (Myrtle) Oil  Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil May Contain:  Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499)  Chromium Oxide Greens (CI 77288) 

Jane Iredal sine produkter er basert på de beste og reneste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Deres mineralfoundation vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset som er tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen. For Jane Iredal er den vakreste make-up en sunn og frisk hud. Med Jane Iredal sin nøye utvalgt av mineraler og planteekstrakter gir de produktene sine hudpleiende egenskaper og ikke minst produktkvalitet.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti