Laster inn...
ZO Skin Health

ZO Anti Age Solution- Kjøp Wrinkle+texture repair og Exfoliating polish-Få med 28ml Firming serum

På lager
SKU
9341053002784

 

  • Denne kombinasjonen sikrer skånsom eksfoliering med ZO Exfoliating Polish og stimulering og korrigering med ZO Wrinkle + Texture Repair.  Samtidig jobber ZO Firming Serum for å gjenoppbygge og styrke ankerfibrene som har så lett for å bli skadet ved soleksponering. ZO Firming Serum virker også betennelsesdempende og hydrerende samtidig som den styrker hudbarrieren.

ZO kan kun kjøpes online etter en telefon konsultasjon, kontakt oss for tilgang hvis du ikke ser kjøps knappen LINK ,eller ring oss på 22 55 53 80

Denne kombinasjonen sikrer skånsom eksfoliering med ZO Exfoliating Polish og stimulering og korrigering med ZO Wrinkle + Texture Repair.  Samtidig jobber ZO Firming Serum for å gjenoppbygge og styrke ankerfibrene som har så lett for å bli skadet ved soleksponering. ZO Firming Serum virker også betennelsesdempende og hydrerende samtidig som den styrker hudbarrieren.

 
ZO Wrinkle + Texture Repair inneholder potent retinol som er innkapslet i et spesielt mikroemulsjons leveringssystem for å sikre at retinolet ikke oksiderer og leveres potent på riktig sted i huden. Kremen bidrar til å forbedre fine linjer og rynker og gir en bedret hudtekstur. 

 

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc. utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. ZO produkter kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse. Vi er stolte av å jobbe med ZO Skin Health produktersom er en av våre mest populære serier som gir fantastiske resultater og trofaste kunder.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti