Loading...
Hjem

Emilia by Bon Dep – En norsk smykkesuksess

Beth's News|

Emilia by Bon Dep er kjent for sine unike smykker, og med deres store utvalg av halskjeder, charms, armbånd og ringer, kan du selv sette sammen din egen kombinasjon av vakre smykker som matcher din personlighet og stil. Alle smykkene er laget av 18k gullbelagt messing, med zirkoniastener og med ferskvanns- eller miyukiperler. Samlingen består av både klassiske og mer utradisjonelle smykker som passer for alle aldere og anledninger.

Forbered huden din på de kalde vintermånedene

Hudpleie|

Høsten er en vakker årstid, men så fort temperaturen begynner å synke har huden vår en tendens til å bli tørrere og mer sensitiv. Med et riktig utvalg av produkter som ditt forsvar, kan du komme deg gjennom det kalde været med huden helt intakt. Våre skjønnhetseksperter gir deg svarene og de beste rådene for å holde huden din lykkelig gjennom hele vintersesongen.

Pigmentforandringer er et vanlig hudproblem som forekommer både hos menn og kvinner

Hudpleie|

Pigmentforandringer i huden oppstår av en rekke ulike årsaker. Forandringene kan skyldes normal aldring av huden eller det kan være et resultat av soleksponering i kombinasjon med medikamenter som gjør huden ømfintlig overfor sollys (for eksempel Antibiotika). Hormonelle endringer, ved en graviditet eller ved bruk av prevensjonsmidler, kan gi økt produksjon av melanin, og føre til hyperpigmentering.

Hva er Skinbetter-Science og hvordan kjøper jeg det?

Hudpleie|

SkinBetter-Science er en prisvinnende medisinsk hudpleieserie med fokus på vitenskapelige avanserte, teknologibaserte produkter som gir effektive og synlige resultater. Utviklet av et team med flere års erfaring innen klinisk forskning og utviklingen av Restylane og Dysport, gir de dispenserte produktene høy ytelse med formler som har kraftige, men ikke-irriterende aktive ingredienser.

I 2016 ønsket Skinbetter Science å skape en ny standard innen hudpleie, ikke bare for pasienter, men for leger, …

Beth´s Beauty er 30 år!

Beth's News|

Takknemlighet, stolthet, ydmykhet og imponert er ord og følelser som beskriver en fantastisk reise gjennom 30 år med Beth’sBeauty.

Jeg var veldig ung forstår jeg nå som jeg ser tilbake på det. Jeg var 19 år, nyutdannet, uredd og uvitende om hva som skulle til for å drive en beauty salong. Og godt var nok det. For denne reisen har bydd på utallige utfordringer som har skapt det som i …

Hva er Olaplex behandling, og hvordan fungerer det?

Behandlinger|

Hva er Olaplex kur, og hvordan fungerer det?

Du har kanskje hørt om mirakel behandlingen Olaplex som gjenoppretter selv det mest skadede håret, og lar mørkhårede jenter forvandle seg til blondiner samtidig som håret holder seg sunt og skinnende. Kanskje du blir litt skeptisk når du hører om revolusjonerende teknologi som skal bringe glansen tilbake i håret, den du hadde før du brukte hårfarge og mange andre produkter som …

Zo Skin Health

Hudpleie|

Det er mer enn 30 år siden Dr. Zein Obagi etablerte konseptet «hudhelse» og utviklet innovative hudprogrammer og behandlinger basert på å skape sunn hud. I dag anses han som en av verdens ledende fagpersoner innen hudhelse, og hans prinsipper om gjenoppbygging av sunn hud benyttes i flere land. Med ZO® Skin Health har Dr. Zein Obagi videreutviklet sitt arbeid og etablert neste generasjon av terapeutiske kremer og behandlinger med ZO Skin …

Sommer, sol, soleksem og hudaldring

Hudpleie|

Eier av Beths Beauty og over 30 års erfaring som hudpleier.

Våren er godt i gang og vi går sommeren i møte, det er da mange begynner å tenkte på å beskytte huden for storlig, men sommer og sol stemmer, men solen er her hele tiden den. Selv om det er overskyet eller kaldt vær så utsettes vi for uv bestråling fra sol og dagslys. Derfor er beskyttelse mot …

Gode rutiner på hudpleien

Hudpleie|

Huden er et av kroppens største organer, og fungerer som en beskyttende barriere. Så det å ivareta en sunn hud, med en god hudpleierutine er essensielt.

I en travel hverdag, kan det være vanskelig å finne gode rutiner på hudpleien. Vi bruker kanskje sminke hver dag, sitter mye foran skjerm og vi er utsatt for forurensing og ytre påvirkninger, som kan gjøre huden gusten og grå.

Kjære alle kunder

Beth's News|

Det er med stor takk og ydmykhet vi sender ut denne melding. Vi setter uendelig stor pris på den støtten, oppmerksomheten og lojaliteten dere viser oss. Dette gjennom å besøke våre salonger til handel og ikke minst en hyggelig prat . Men og tilbakemeldingene på positiviteten til å endre deres timer frem i tid.

Vi håper som alle andre at denne tiden så fort som mulig går tilbake til normalen. Men vi …

ZO kan nå kjøpes på nett

Hudpleie|

Kjære Beths venner

Endelig har vi fått anledning til å selge ZO skin Health i vår nettbutikk Beths.no

Vi har et langt og fantastisk forhold til denne serien og det er veldig mange av dere som elsker denne serien og resultatene den gir.

Produktserien er beskyttet på nett så man trenger tilgang og passord fra oss for å handle.

Ta vare på føttene dine!

Behandlinger|

En offentlig godkjent fotterapeut er utdannet til å løse alle utfordringer som torner, vorter, inngrodde negler, neglsopp ,fotsopp og andre problemer slitne føtter kan ha. Det er også viktig å forebygge og pleie de friske føttene, og ta vare på de som bærer deg gjennom livet.

I alle Beth’s Beauty sine salonger finner du dyktige fotterapeuter klare til å ta ekstra vare på dine føtter. Vi veileder deg gjerne …