Loading...
Hjem

Din guide til hvordan du best kan ta vare på aldrende hud

Hudpleie|

Huden vår endrer seg etterhvert som vi blir eldre. Selv om aldring er uunngåelig, er det svært få av oss som ønsker å se eldre ut enn det vi er. Heldigvis er det mye vi kan gjøre for bremse og påvirke aldringsprosessen. Det er enklere å forhindre tegn på hudaldring enn å forsøke å snu dem senere i livet. Riktignok er det ingen måte vi helt kan …

Hvordan behandle ujevn hudtone og mørke flekker

Hudpleie|

Ujevn hudpigmentering vises som brune eller mørke flekker i huden, og kan oppleves som sjenerende for mange. Det er en hyppig grunn til at folk oppsøker hudterapeut eller medisinske hudklinikker. Årsaken til at man får en ujevn hudtone eller mørke flekker er mange og sammensatte, men soleksponering spiller en vesentlig rolle. Noen typer mørke flekker og ujevnheter er en kronisk tilstand. Disse vil trenge langvarig behandling og …

Alt du trenger å vite om hårfjerning

Behandlinger|

Alt du trenger å vite om hårfjerning.

Uønsket hårvekst er noe som ses hos både kvinner og menn, og for flere kan det oppleves som sjenerende. I dag finnes det heldigvis en rekke hårfjerningsbehandlinger som kan løse dette.

To ulike typer hårfjerning

Vi skiller mellom to ulike typer hårfjerning, depilasjon og epilasjon. Depilasjon er midlertidig hårfjerning, slik som voksing, napping og barbering. Her vil hårene vokse …

LPG Endermologie – Skjønnhet fra innsiden

Behandlinger|

LPG Endermologie, eller LipoMassage, er en verdens ledende behandling for figurforming og behandling av cellulitt. Med mer enn 30 års erfaring og støtte fra samtlige vitenskapelige studier har LPG Endermologie, utviklet en unik og patentert teknologi som stimulerer huden på en naturlig måte, og øker cellens funksjon og metabolisme.

Det er en 100% naturlig og smertefri behandlingsmetode som kan tilpasses til alle typer hudvev. Det relativt enkle …

5 tips til vellykket selvbruning

Hudpleie|

Selvbruning behøver ikke være så komplisert. Med disse enkle rådene mestrer du «selvbruningskunsten», og sikrer en jevn og langvarig brunfarge.

Selvbruning er en trygg og sunn måte å oppnå en naturlig brunfarge uten å oppholde seg timevis i solen. Det kreves allikevel noe innsats i forkant og i etterkant, enten om du skal påføre selvbruning hjemme selv, eller får utført en profesjonell spraytan behandling i salong. For å få et jevnt …

Medisinsk hudpleie – Hva er cosmeceuticals?

Hudpleie|

Med medisinsk hudpleie snakker vi som regel om aktive hudpleieprodukter som brukes for å bedre hudstruktur og forebygge aldring. De aktive produktene inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser, slik som AHA-syrer, retinol, vitaminer og antioksidanter i høy konsentrasjon, og med innovative leveringssystemer som sikrer at ingrediensene trenger inn i huden.

Alt du trenger å vite om mineral makeup

Skjønnhet og Sminke|

Mineralsminke har eksistert i lang tid (faktisk helt siden de gamle egypterne!), men det er i løpet av de siste 10 årene at det virkelig har skjedd betydelige forbedringer.

Tidligere var mineralsminke kun tilgjengelig i løst pulver. Med den store produktutviklingen som har skjedd, har det blitt mulig å lage flere typer mineralprodukter, og tilby et mer variert utvalg av farger.

Hva er mineralsminke?

Mineralsminke har ingredienser fra mineralriket, og består av mineraler …

Hva er Olaplex behandling, og hvordan fungerer det?

Behandlinger|

Hva er Olaplex kur, og hvordan fungerer det?

Du har kanskje hørt om mirakel behandlingen Olaplex som gjenoppretter selv det mest skadede håret, og lar mørkhårede jenter forvandle seg til blondiner samtidig som håret holder seg sunt og skinnende. Kanskje du blir litt skeptisk når du hører om revolusjonerende teknologi som skal bringe glansen tilbake i håret, den du hadde før du brukte hårfarge og mange andre produkter som …

Emilia by Bon Dep – En norsk smykkesuksess

Beth's News|

Emilia by Bon Dep er kjent for sine unike smykker, og med deres store utvalg av halskjeder, charms, armbånd og ringer, kan du selv sette sammen din egen kombinasjon av vakre smykker som matcher din personlighet og stil. Alle smykkene er laget av 18k gullbelagt messing, med zirkoniastener og med ferskvanns- eller miyukiperler. Samlingen består av både klassiske og mer utradisjonelle smykker som passer for alle aldere og anledninger.

Forbered huden din på de kalde vintermånedene

Hudpleie|

Vinteren er en vakker årstid, men så fort temperaturen begynner å synke har huden vår en tendens til å bli tørrere og mer sensitiv. Med et riktig utvalg av produkter som ditt forsvar, kan du komme deg gjennom det kalde været med huden helt intakt. Våre skjønnhetseksperter gir deg svarene og de beste rådene for å holde huden din lykkelig gjennom hele vintersesongen.

Pigmentforandringer er et vanlig hudproblem som forekommer både hos menn og kvinner

Hudpleie|

Pigmentforandringer i huden oppstår av en rekke ulike årsaker. Forandringene kan skyldes normal aldring av huden eller det kan være et resultat av soleksponering i kombinasjon med medikamenter som gjør huden ømfintlig overfor sollys (for eksempel Antibiotika). Hormonelle endringer, ved en graviditet eller ved bruk av prevensjonsmidler, kan gi økt produksjon av melanin, og føre til hyperpigmentering.

Hva er Skinbetter-Science og hvordan kjøper jeg det?

Hudpleie|

SkinBetter-Science er en prisvinnende medisinsk hudpleieserie med fokus på vitenskapelige avanserte, teknologibaserte produkter som gir effektive og synlige resultater. Utviklet av et team med flere års erfaring innen klinisk forskning og utviklingen av Restylane og Dysport, gir de dispenserte produktene høy ytelse med formler som har kraftige, men ikke-irriterende aktive ingredienser.

I 2016 ønsket Skinbetter Science å skape en ny standard innen hudpleie, ikke bare for pasienter, men for leger, …