30 years Beths

Takknemlighet, stolthet, ydmykhet og imponert er ord og følelser som beskriver en fantastisk reise gjennom 30 år med Beth’sBeauty.

Jeg var veldig ung forstår jeg nå som jeg ser tilbake på det. Jeg var 19 år, nyutdannet, uredd og uvitende om hva som skulle til for å drive en beauty salong. Og godt var nok det. For denne reisen har bydd på utallige utfordringer som har skapt det som i dag er Beths Beauty. En stor bedrift med over 70 ansatte og kolleger, fire Beth’s Beauty avdelinger, en nettbutikk og en medisinsk klinikk.

Jeg er takknemlig overfor familie, kolleger og kunder som sammen har gjort dette mulig. Fundamentet er bygd på høy faglig kompetanse, kvalitet og service som aldri går på kompromiss av noe. Spesielt nå som vi er i en utfordrende tid kommer dette godt til syne i forbindelse med hygiene, smittevern og kompetanse innen for dette.

Jeg er virkelig stolt over hva team Beth’s har skapt og fortsetter å skape sammen. Vi er samkjørte på våre felles mål og vi knuser alles fordommer om kvinnebedrifter.

Sett utenfra så er det imponerende synes jeg. Vi er en hardtarbeidende, stabil, lojal og kompetent gjeng med terapeuter og ansatte som daglig gjør vårt beste for å sikre og bygge arbeidsplasser. Det er gøy, men det har ikke vært uten utfordringer, og sammen blir vi enda sterkere.

Jeg må også rette en stor takk til alle våre leverandører og samarbeidspartnere.

Ydmyk av mange grunner, men den viktigste grunnen er overfor våre kunder som er så lojale, og som heier på oss daglig. Vi setter utrolig stor pris på dere.

Thyra and Elisabeth

Men litt tilbake til start. Min familie er unik! Uten dem og spesielt min mamma Thyra (87) hadde ikke det vært mulig å gjennomføre dette. Hun hadde tro, tillit, tålmodighet og erfaring i å drive butikk, og hun er en arbeidsressurs både da og nå. Tusen takk mamma.

Jeg har fått oppleve masse rart, spennende, trist og utrolig morsomme ting gjennom min jobb.

Jeg har jobbet bak scenen på store konserter med band, verdens stjerner, skuespillere og kongelige. Hvor Beth’s Beauty leverer tjenester som gitarnegler, hudpleie og make up. Men den daglige driften med kunder og ansatte er vel så spennende. Så mange flotte folk. Snille, smarte, varme og flinke damer og menn som man lærer å kjenne og som man lærer så mye av. Det høres muligens rart ut, men det er virkelig berikende.

Tusen takk alle sammen som har latt og lar meg og oss på Beth’s Beauty få denne muligheten.

Beste hilsen Elisabeth Lein Oksvik