Winter collection 2020 by Emilia

Emilia by Bon Dep er en serie med edgy og stilrene smykker som passer til både hverdag og fest. På bare to år har smykkene fra Emilia by Bon Dep blitt en favoritt hos kvinner som ønsker seg tidløse smykker av høy kvalitet.

Make it your own

Emilia by Bon Dep er kjent for sine unike smykker, og med deres store utvalg av halskjeder, charms, armbånd og ringer, kan du selv sette sammen din egen kombinasjon av vakre smykker som matcher din personlighet og stil.

Alle smykkene er laget av 18k gullbelagt messing, med zirkoniastener og med ferskvanns- eller miyukiperler. Samlingen består av både klassiske og mer utradisjonelle smykker som passer for alle aldere og anledninger.  

I smykkesamlingen til Emilia by Bon Dep finner du alt fra små og delikate smykker som passer perfekt til hverdagsbruk, til litt større elementer som passer når du ønsker noe som skiller seg mer ut. Avhengig av din personlige stil, kan du selv velge noe lite og diskré eller noe litt mer iøynefallende. Tanken bak designet er å kunne kombinere og sette sammen smykkene etter eget ønske, samtidig som man enkelt kan endre uttrykk og stil ved å kombinere med ulike charms, halskjeder, armbånd og ørepynt.

Ny vinterkolleksjon – Emilia by Bon Dep 2020

Et lekkert armbånd med nydelige vintercharms er en flott gave, enten til deg selv eller til noen du er glad i. Med innslag av snøkrystaller og vakre gull charms er den nye kolleksjonen inspirert av vinteren magiske omgivelser. Resultatet er et litt mer lystig uttrykk, samtidig som smykkene er elegante og tidløse.

Emilia by Bon Dep er laget av 18k gullbelagt messing, og nytt i år er en rekke vakre øreringer dekket med nydelige zirkoniastener. Stone CoveredHoops er like vakre alene som sammen med deres unike charms. I kolleksjonen finner du i tillegg lekre ringer og nye charms som kan settes på de ulike smykkene.

Den nye vinter kolleksjonen vil inspirere deg til å mixe, matche og skape ditt eget personlige og unike uttrykk. Selv om vinteren preger mye av designet, er smykkene ment for å brukes hele året.

Fra interiørdesign til elegant tilbehør

Til å begynne med fokuserte Bon Dep kun på interiørvarer som puter og andre tekstiler. Senere ble selskapet en eksklusiv distributør i Europa for de populære Kknekki hårstrikkene. Deres samling av hårtilbehør består av håndlagde hårklyper, kammer og hårspenner med moderne og klassisk design, dekorert med eksklusive Swarovski stener. Kknekki har vært Bon Dep sitt suksessprodukt før Marikken begynte å lage smykker.

Etter videregående begynte Marikken Emilia Grønseth å jobbe i selskapet til sine foreldre, hvor hun først pakket varer på lageret til Bon Dep. Da selskapet hadde et ønske om å nå ut til en yngre kundegruppe fikk Marikken i oppgave å designe en egen smykkelinje for Bon Dep. Etter flere måneder med hardt arbeid med design, konseptutvikling og andre forberedelser ble smykkelinjen lansert i januar 2019.

Resultatet ble Emilia by Bon Dep, og siden den gang har Marikken Emilia sitt arbeid gått ut på å videreutvikle designet og merket. Samlingen består av ørepynt, halskjeder og charms som kan henge på de ulike smykkene. Smykkene kan brukes alene eller kombineres for å lage dine egne personlige smykker. Hvert år lanseres det fire kolleksjoner som er basert på de forskjellige årstidene. Smykkene er designet for den moderne og stilsikre kvinnen som ønsker seg trendy, vakre og tidløse smykker. De elegante smykkene og ikoniske charmsene er perfekte for å kunne mixe og matche med hverandre, hvor du hele tiden kan skape nye uttrykk og stiler, enten vil ha det minimalistisk eller mer synlig. De unike smykkene er det ultimate tilbehøret som passer perfekt til både hverdag og fest. En kombinasjon av fantastisk design og et rimelig prisnivå som passer både den yngre generasjonen og de mer etablerte.

Smykkelinjen har blitt en stor suksess for Bon Dep, og ved siden av studiene i Danmark, driver Marikken, Emilia by Bon Dep. I et intervju med finansavisen, forteller Marikken at hun alltid har vært veldig involvert i den lille familiebedriften og er vant til at foreldrene snakker mye om jobben. I 2019 stod smykkelinjen for 12,5 millioner kroner av selskapets omsetning, noe som oppleves uvirkelig til tider forteller den unge smykkedesigneren.

I dag kan smykkene fra Emilia by Bon Dep kjøpes i 51 ulike butikker i Norge. Smykkelinjen er tilgjengelig i tre butikker i Danmark, to butikker i Nederland, og i en butikk i Tyskland, London og Shanghai.

Vi i Beth’s Beauty er stolte over å kunne tilby den fantastiske smykkelinjen hos oss!