hår behandling

Hva er Olaplex kur, og hvordan fungerer det?

Du har kanskje hørt om mirakel behandlingen Olaplex som gjenoppretter selv det mest skadede håret, og lar mørkhårede jenter forvandle seg til blondiner samtidig som håret holder seg sunt og skinnende. Kanskje du blir litt skeptisk når du hører om revolusjonerende teknologi som skal bringe glansen tilbake i håret, den du hadde før du brukte hårfarge og mange andre produkter som sliter på håret. Olaplex kan ikke sammenlignes med hva du har prøvd tidligere. Denne behandlingen brukes av kjendiser som Jennifer Lopez, Ariana Grande og Kim Kardashian West.

Men hva er Olaplex, og hvordan fungerer det?

Først en liten forklaring: Olaplex er ikke bare en balsam, og kan ikke sammenlignes med andre hårkurer. Olaplex behandling  er basert på en unik, silikonfri kjemisk formel, støttet av mange års seriøs forskning i prestisjetunge laboratorier. Dets unike ingredienser, utviklet av Dr. Eric Pressly og Dr. Craig Hawker, lar produktet reparere ødelagte bindinger på molekylært nivå, noe som gjør håret mye sterkere. Hvis håret ditt blir skadet av gjentatt bleking og langvarig bruk av hårblekende produkter, vil Olaplex gjenopprette styrken, fornye tekstur på krøllene og hjelpe deg med å styrke håret og gjøre det glatt og skinnende. Denne unike behandlingen gjør at man kan oppnå det ettertraktede platinablonde håret, uansett hårets originalfarge. Ønsker du som brunette å bli en blondine med bare ett besøk hos en salong? Dette er mulig takket være Olaplex-produktene!

Kim

Olaplex-behandling er en tretrinnsprosess, med trinn 1 og trinn 2 utelukkende utført i salongen. Første del, Olaplex nr. 1 Multiplikator som enten blandes inn med blekemiddel eller hårfarge, eller så masseres  det direkte i håret som en egen behandling. På denne måten blir håret reparert og beskyttet mot skader under bleking og farging. Dette produktet passer med enhver hårfargingsteknikk. Det kan også brukes som en reparerings behandling og den kan til og med brukes på extensions.

Den andre delen av behandlingen er nr. 2 Bond Perfector, den blir satt i håret når blekemiddelet er skylt ut som en reparerende kur. Nr. 1 er ment for å dempe skader under kjemisk behandling, mens nr. 2  finner flere enkelt svovel hydrogenbindinger og kryss binder dem sammen igjen.  Resultatene kan sees etter bare en behandling. Håret blir mykt, glatt og skinnende, og ser veldig sunt og sterkt ut.

No 3

Olaplex 3 – Hair Perfector

kr 325,00

No 4

Olaplex 4 – Shampoo

kr 325,00

No 5

Olaplex 5 – Conditioner

kr 325,00

Hvordan bruke Olaplex hjemme?

Olaplex nr. 3 Hair Perfector er en profesjonell- kvalitets hjemme reparerings behandling. Den skal brukes før shampoo og balsam, la den virke i inst 10 minutter (jo lenger desto bedre), skylles ut og deretter brukes shampoo og balsam. Dette er nemlig ikke en balsam, denne behandlingen kobler sammen de ødelagte disulfidbindingene i håret, og fungerer for alle typer hår.

Olaplex No.3 bør brukes på en ukentlig basis for å fortsette å styrke bindinger og reparere eventuelle skader som blir påført hver dag.

I fjor lanserte skaperne av Olaplex Bond Maintenance No.4 Shampoo and Bond Maintenance No.5 conditioner som du kan bruke sammen med hjemmebehandlingen din for å holde håret ditt på sitt beste mellom salong besøk.

Olaplex nr. 4 Bond Maintenance shampoo Denne næringsgivende og reparerende shampooen gjør håret lettere å jobbe med, mer skinnende, sunnere og reparerer skadet hår ved å koble sammen ødelagte bindinger. Olaplex nr. 4 er PH-balansert, sulfatfri og egnet for alle hårtyper.

For å fullføre hjemme-Olaplex-behandlingen, må du bruke Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner. Med en patentert aktiv ingrediens som fungerer på molekylært nivå, finner  OLAPLEX nr. 5 ødelagte bindinger i håret  forårsaket av kjemiske, termiske og mekaniske skader, og reparerer dem, og gjenoppretter tørt og sprøtt hår til dets naturlige tilstand. Denne balsamen gjenoppretter, styrker og beskytter håret uten å legge til overflødig vekt.

For de som trenger den ekstra beskyttelsen, enten det er fra varmebehandling eller sol, er det Olaplex No 6. Bond Smoother. Dette er en stylingkrem som fukter og korter ned fønetiden mens du glatter og eliminerer krus i håret .

Olaplex-behandling er en “game-changer”.

For å få best mulig resultat hjelper vi på Beths Beauty deg med å finne passende Olaplex-produkter og veileder deg til riktig bruk.