SkinBetter-Science er en prisvinnende medisinsk hudpleieserie med fokus på vitenskapelige avanserte, teknologibaserte produkter som gir effektive og synlige resultater. Utviklet av et team med flere års erfaring innen klinisk forskning og utviklingen av Restylane og Dysport, gir de dispenserte produktene høy ytelse med formler som har kraftige, men ikke-irriterende aktive ingredienser.

I 2016 ønsket Skinbetter Science å skape en ny standard innen hudpleie, ikke bare for pasienter, men for leger, sykepleiere, estetikere og kirurger som hjelper pasienter med å oppnå vakker hud. Nyskapende vitenskap er den viktigste drivkraften bak deres unike formuleringer. Hvert produkt er formulert med et enkelt mål – å levere strålende, ungdommelig hud som reflekterer dyp kunnskap og grundige studier av hud- og hudpleiekjemi.

Hvordan fungerer Skinbetter Science?

Skinbetter Science utviklet en patentert teknologi, kalt InterFuse. Den patenterte InterFuse™ -teknologien er et revolusjonerende transportsystem som leverer en blanding av signalpeptider og aminosyrer dypt ned i huden for å stimulere kollagenproduksjonen og gi en fastere og strammere hud.

Deres banebrytende hudpleieserie omhandler vitenskap og skjønnhet og er delt inn i 3 forskjellige produktlinjer – Refresh, Rejuvenate & Enhance, og Protect. Alle produktlinjene kommer med spesialiserte hudpleieprogram som jobber med ulike hud- og aldringsproblemer, som rynker og fine linjer, store porer, poser og mørke ringer under øynene, tørrhet og sliten hud.

REJUVENATE & ENHANCE

alpha ret overnight cream30ml

AlphaRet ™ Overnight Cream reduserer synlig linjer, rynker og ujevn hud mens du sover. Den effektive formuleringen inneholder en unik AlphaRet® teknologi, som er et konjugat bestående av de to veldokumenterte ingrediensene alfahydroksysyre (AHA) og et retinoid. Den revolusjonerende teknologien gir synlig hudfornyelse med de velkjente effektene til retionoider, men med lite eller ingen irritasjon.

Glykolsyre bidrar til å jevne ut hudoverflaten, og samtidig øke effekten til AlphaRet®. Den svært fuktighetsgivende formuleringen inneholder også en kraftpakke med peptider som ytterligere bidrar til å redusere linjer og rynker, i tillegg til antioksidanter som beskytter mot frie radikaler. En trio av beroligende ingredienser hjelper til å holde huden i balanse. Ved jevnlig bruk kan man forvente en synlig forbedring av huden etter omkring fire uker (resultater kan variere).

interfuse_treatment_cream_eye_15ml

InterFuse Treatment Cream EYE er en komplett øyekrem med en cocktail av aktive ingredienser spesielt tilpasset øye området. Den patenterte InterFuse™ – teknologien er et revolusjonerende transportsystem som leverer en blanding av signalpeptider og aminosyrer dypt ned i huden for å stimulere kollagenproduksjonen og gi en fastere og strammere hud. Muskelavslappende peptider gir en umiddelbar glattende effekt på linjer og rynker, mens C-vitamin fra australsk kakaduplomme virker lysnende på huden. Denne superfrukten er verdens rikeste kilde til C-vitamin, med hundre ganger høyere innhold enn appelsiner. Øyekremen inneholder i tillegg blant annet koffein som reduserer hevelser, og niacinamide og hyaluronsyre som øker og holder på hudens fuktighetsnivå.

Fordeler:

 • Nærer og støtter kollagen
 • Gir mykere og glattere hud
 • Reduserer hevelser og opphopninger av avfallsstoffer.
 • Lysner

PROTECT

altodefenseserum_30ml

Et banebrytende antioksidant serum som gir komplett beskyttelse mot miljøpåvirkninger. En kombinasjon av hele 19 kraftige antioksidanter jobber sammen for å gi et nytt nivå av beskyttelse mot frie radikaler. Samtidig gir essensielle fettsyrer og ceramider fuktighet og beskytter hudens barriere. Serumet gir en jevnere hudtone og reduserer linjer, rynker og rødhet.

Fordeler:

 • Nøytralisere frie radikaler.
 • Skaper et antioksidantskjold mot oksidativt stress.
 • Forbedrer hudens vitalitet og glød.
 • Lysner huden og fremmer en jevnere hudtone.
 • Reduserer rødhet i huden.

REFRESH

 

detoxifying_scrub_mask_60ml

En dobbelfunksjonell peelingmaske som fremmer en mykere og jevnere hudtone. Virker målrettet på problemområder.

Er dette en skrubb, eller er den en maske? Det er begge deler! Denne dobbeltfunksjonelle leirebaserte skrubbemasken er den ultimate “tilbakestillingen” av huden, og gir huden glød. Skånsomme, biologisk nedbrytbare sfæriske perler gir en mild eksfoliering for å fremme en jevnere hudstruktur og hudtone, samtidig som leirmineraler absorberer uønsket talg og fjerner giftstoffer og andre urenheter.

Fordeler:

 • Fremmer en glattere, jevnere hudtone.
 • Gir merkbar klarhet og glød.
 • Leirmineraler absorberer overflødig talg og fjerner giftstoffer og andre urenheter.
instant_effect_gel_eye_15ml

En forfriskende øyegel til daglig bruk som reduserer linjer, rynker og poser under øynene. Huden blir fastere og strammere.

Fordeler:

 • Strammer og løfter huden rundt øynene.
 • Reduserer hevelser
sbs_a-team_duo_with_box

Dette kraftige settet inneholder Alto Defense Serum og AlphaRet Overnight Cream. Denne dynamiske prisvinnende duoen bidrar til å beskytte og korrigere hudens utseende.

Dette settet fra Skinbetter science er designet for å jobbe mot det daglige stresset huden blir utsatt for og korrigere linjer, rynker, ujevn tekstur og hudtone.

skin_rejuvenating_trio_with_box

Hvis du ønsker et hudpleieprogram som lysner, strammer, jevner og får huden til å gløde, kan du prøve Rejuvenating Trio. Det inneholder tre grunnleggende hudpleieprodukter: Oxygen Infusion Wash, Even Tone Correcting serum og den uunnværlige AlphaRet Overnight Cream.

Med denne fantastiske hudpleietrioen får du den ultimate kombinasjonen av ansiktsrens, ansiktsserum og nattkrem for maksimale resultater. Serumet reduserer hyperpigmentering, reduserer gulfarging av huden og lysner hudens generelle tone, mens retinoidkremen kombineres med melkesyre for å redusere rynker på mindre enn en måned. Den hjelper også  til med å gi  fuktighet og beskytter mot  frie radikale skader.

Hva er AlphaRet og hvordan fungerer det?

AlphaRet er en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon.

En revolusjonerende dobbeltkonjugert retinoidteknologi målrettet mot hudaldring. En unik kombinasjon av en alfa-hydroksysyre (AHA) og en retinoid  gir synlig hudforyngelse med lite eller ingen irritasjon.

AlphaRet er en revolusjonerende anti-aldringsformel, som hjelper deg å oppnå en betydelig reduksjon av rynker på bare fire uker, med minimalt eller ingen irritasjon.

Kombinasjonen av to fantastiske  anti-aging ingredienser:  retinoid og alfa hydroksysyrer, skaper en revolusjonerende duo. Retinoid som kan bidra til å forbedre linjer, rynker og ujevn hudtekstur som aldri før. Både retinoider og alfa-hydroksysyrer har lovende anti-aldringsegenskaper alene, men får enda mer effektive resultater når de kombineres. Sammen bidrar alfa-hydroksysyrer og retinoid til å forbedre aldrende hud.

Hvor kan jeg kjøpe Skinbetter Science-produkter?

Skinbetter Science produkter selges kun gjennom utvalgte klinikker og hudlegekontorer. Her på Beth’s Beauty er vi stolte av å tilby Skinbetter Science-produkter i alle våre salonger og på beths.no Ta kontakt med oss hvis du er interessert i å kjøpe noen av produktene eller hvis du har spørsmål om Skinbetter Science.

Se alle SkinBetter Science produktene