MeLine

Ujevn hudpigmentering vises som brune eller mørke flekker i huden, og kan oppleves som sjenerende for mange. Det er en hyppig grunn til at folk oppsøker hudterapeut eller medisinske hudklinikker. Årsaken til at man får en ujevn hudtone eller mørke flekker er mange og sammensatte, men soleksponering spiller en vesentlig rolle. Noen typer mørke flekker og ujevnheter er en kronisk tilstand. Disse vil trenge langvarig behandling og vedlikehold. Andre typer pigmentering kan være enkle å behandle og forebygge.

Det finnes tre forskjellige typer ujevn pigmentering som kan forekomme på huden; Solflekker, melasma, arrdannelse og postinflammatorisk hyperpigmentering.

Din behandler kan hjelpe deg å avdekke hvilken type pigmentering du har, og setter opp et effektivt behandlingsforløp for deg. Et effektivt behandlingsforløp bør inkludere klinikkbehandlinger og et hudprogram hjemme.

Ekspert innen behandling av hyperpigmentering

MeLine® er den første og eneste serien som har spesialisert seg på behandling av ujevn hudtone og mørke flekker. Seriens sortiment inkluderer produkter for ansikt og kropp, og tar hensyn til både lys og mørk hudtype.

MeLine Pigment Home Mask er et av våre bestselgende produkter. Dette er en svært aktiv maske for hjemmebruk. Ved jevnlig bruk bidrar masken til å redusere synligheten av ujevn hudtone og mørke flekker. I tillegg gir den en umiddelbar glød, og huden kjennes glatt og myk.

Det unike med MeLine®, er at serien behandler de ulike fototypene ulikt for optimalt resultat. MeLine skiller mellom:

Caucasian Skin – (fototype: I-III)

Ethnic Skin – (fototype IV-VI)

MeLine sin avanserte kremserie har synlig effekt på:

– Solindusert hyperpigmentering

– Post-inflammatorisk hyperpigmentering

– Melasma

Kliniske studier viser at MeLine® kan redusere synlig ujevn hudfarge med opptil 90-95% i løpet av 60-90 dager.*

Kom innom så hjelper vi deg med å sette opp et hudprogram fra MeLine®, skreddersydd til din hud.