selfbruning produkter

Selvbruning behøver ikke være så komplisert. Med disse enkle rådene mestrer du «selvbruningskunsten», og sikrer en jevn og langvarig brunfarge.

Selvbruning er en trygg og sunn måte å oppnå en naturlig brunfarge uten å oppholde seg timevis i solen. Det kreves allikevel noe innsats i forkant og i etterkant, enten om du skal påføre selvbruning hjemme selv, eller får utført en profesjonell spraytan behandling i salong. For å få et jevnt resultat, uten skjolder og som ser naturlig ut til din hudtone trengs det riktige produkter og verktøy.

Med selvbruningsprodukter fra kjente merker som St. Tropez og Vita Liberata er solkysset hud ikke lenger begrenset til sommermånedene. For å sikre at du alltid opprettholder en feilfri, gyldenbrun farge, har vi samlet noen av våre beste selvbruningstips og anbefalte produkter for et optimalt resultat.

1. Eksfoliering

Hvis du ønsker at brunfargen skal sitte lenger, trengs det først noen forberedelser. Skrubb huden med en fuktighetsgivende peeling, gjerne om kvelden eller morgenen før du påfører selvbruning. Eksfoliering er nøkkelen til enhver god hudpleierutine, spesielt hvis du bruker selvbruning. Ikke bare vil dette fjerne døde hudceller, og gjøre at huden din absorberer de nærende ingrediensene i hudpleien din enda bedre, men det vil også gi en jevnere brunfarge som sitter på huden lenger.

St. Tropez Tan Enhancing Body Polish er perfekt å bruke 24 timer før påføring og sikrer en jevn brunfarge som varer. Skrubb ekstra godt på tørrere partier, som albuer og knær. Disse områdene bør også få ekstra fukt før påføring av selvbruning.

st tropez body polish

2. Fukt huden regelmessig

Det kan virke opplagt, men fuktighet er nøkkelen til en sunn, hydrert hud og en flottere brunfarge.  Det er mange faktorer som påvirker hudens fuktighetsnivå, inkludert været og kostholdet ditt, så det er viktig å fukte huden regelmessig. St. Tropez Tan Enhancing Body Moisturiser er en herlig fuktighetskrem som er designet for å brukes sammen med selvbruningsprodukter.

Beriket med aprikosolje og sheasmør, vil denne fuktighetskremen etterlate huden din fløyelsmyk. Påfør produktet over hele kroppen før selvbruning, og fokuser spesielt på tørre områder som albuer, knær, ankler, føtter og hender. På tørre hudområder kan fargen bli noe mørkere, så dette vil forhindre at huden ser flekkete ut, slik at du får en jevn brunfarge uten skjolder.

Tips: Fukt huden daglig med St. Tropez Tan Enhancing Body Moisturiser for å sikre at brunfargen varer, og deretter forsvinner jevnt og gradvis.

3. Påføring

For å få et jevnest mulig resultat anbefaler vi å påføre selvbruningsproduktet med en påføringsvott. St. Tropez Dual Sided Velvet Luxe Tan Mitt er en luksuriøs påføringshanske som gir et jevnt og perfekt resultat når du påfører selvbruningsprodukter, og beskytter samtidig hendene mot misfarging.

Spray

Det er ikke alle områder på kroppen som er like lett å nå selv. Selvbruningssprayene fra St. Tropez har en 360°-applikator som gjør påføringen enkel og jevn, og er perfekt for de områdene på kroppen der det er vanskeligere å komme til, som ryggen.

Er du redd for at fargen skal se unaturlig ut kan du velge et produkt som gir en gradvis og naturlig selvbruningseffekt, slik som St. Tropez Everyday Gradual Tan. Bruk produktet frem til du oppnår det resultatet du ønsker.

Tips: Skulle du være uheldig med enkelte deler av påføringen kan du benytte St. Tropez Tan Remover Mousse. Den milde moussen fjerner ujevnheter enkelt, så du slipper å bekymre deg for at du skrubber vekk for mye farge. Påfør produktet på påføringsvotten og gå forsiktig over området hvor du ser det er noen ujevnheter.

4. Vitaminer

Velg et selvbruningsprodukt beriket med vitaminer, slik som St. Tropez Purity Vitamins Bronzing Mist. Produktet er fylt med opptil 95% naturlige hudpleieingredienser, og inneholder C-vitamin som gir masse glød. Den luksuriøse formelen er også fuktighetsgivende, gir næring til huden, og sørger for at brunfargen varer enda lenger. St. Tropez sitt Sunshine Complex ™ etterligner solens positive effekter, og aktiverer produksjonen av D-vitamin via huden uten de skadelige påvirkningene fra UV-stråler.

Tips: St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Mist er egnet for sensitiv hud, og kan legges lagvis for å oppnå ønsket resultat.

5. Ansiktet

St. Tropez Purity Vitamins Bronzing Face Serum er et fuktighetsgivende og vitaminberiket selvbruningsserum for ansiktet. Et populært valg for de som ønsker en frisk og naturlig glød i ansiktet.

Velg en selvbruning som er tilpasset for ansiktet, slik som St. Tropez Purity Bronzing Water Face MistDen vannbaserte sprayen kan legges under og over makeup, og trenger ikke å skylles av. Sprayen sørger for hydrering i opptil 12 timer, har i tillegg en herlig, tropisk duft!

ansikt selfbruning

Følger du disse enkle rådene er du er garantert en sunn og glødende hud fra topp til tå!

Lykke til! Vi håper du får et fantastisk resultat!

St. Tropez

St. Tropez er en verdensledende produsent av selvbruningsprodukter. Deres omfattende sortiment består av ulike selvbruningsalternativer som gir alt fra en lett solkysset glød, til en dypere brunfarge. St. Tropez produktene har en unik evne til å tilpasse seg din hudtone, og vil gi det mest naturlige resultatet for deg ved å kun reagere på dine pigmenter og ditt grunnlag for brunfarge.

Vi har et langt og kjært forhold til serien, og hos Beth’s Beauty tilbyr vi et stort utvalg av produkter fra den prisbelønte St. Tropez samlingen, samt utfører St. Tropez spraytan i vår klinikk.

St. Tropez Spraytan hos Beth’s Beauty

Med profesjonell spraytan behandling kan du få en fantastisk brunfarge hele året.

St. Tropez Spraytan-behandling gir en jevn og strålende brunfarge som varer i flere dager.

Selve behandlingen tar ca. 20 minutter og utføres kun i klinikk av våre profesjonelle Spraytan terapeuter. Med St. Tropez’s innovative duftteknologi, Aromaguard, elimineres den særegne selvbruningslukten med minst 70%.

Forberedelser – Dette bør du gjøre før og etter en spraytan-behandling.

Før behandlingen:

For best resultat av behandlingen må man dusje og skrubbe huden grundig, enten kvelden før eller samme dag som spraytan behandlingen. Ikke bruk bodylotion, deodorant eller parfyme samme dag som du skal spraye deg, da dette kan påvirke resultatet.

Terapeuten smører tørre hudområder som hender, albuer, knær og føtter i kabinettet.

Etter behandlingen:

Ta på deg mørke og løstsittende klær. Ikke dusj, vask hender eller trening før du har fått dusjet av overskuddsfargen. Vent i ca. 6-8 timer etter behandlingen før du så tar en rask dusj uten såpe. Klapp huden tørr med et håndkle etter dusj.

selfbruning behandlingen

For å bevare brunfargen anbefaler vi å smøre inn huden hjemme med everyday bodylotion fra St. Tropez ca. hver 3 dag i etterkant av behandlingen.

Du kan forvente at en St. Tropez spraytan varer i rundt 7-10 dager.

Book din spraytan behandling hos Beth’s Beauty her!