Laster inn...
St.Tropez

St.Tropez Dual Sided Velvet Luxe Tan Mitt

kr 139,00
På lager
SKU
8719638147614
-
+
Rating border
Rating value
  • En luksuriøs påføringshanske med fløyel tekstur som gir et jevnt og perfekt resultat når du påfører St. Tropez selvbruningsprodukter.

St. Tropez Dual Sided Velvet Luxe Tan Mitt er en luksuriøs påføringshanske med fløyel tekstur som gir et jevnt og perfekt resultat når du påfører St. Tropez selvbruningsprodukter. Hansken gjør det enkelt å påføre selvbruningsprodukter og beskytter samtidig hendene mot misfarging.  

 

Slik bruker du Dual Sided Velvet Luxe Tan Mitt

Påfør det valgte selvbruningsproduktet på hansken og fordel deretter jevnt over huden med lange, strykende bevegelser. Skyll og tørk hansken etter bruk.            Kan håndvaskes eller maskinvaskes på opptil 30 grader. 

St. Tropez er en profesjonell selvbruningsserie fra England som både tilbyr selvbruningsbehandling i salong og selvbruningsprodukter til hjemmebruk. St. Tropez revolusjonerte den ultimate selvbruningsopplevelsen med lanseringen av verdens første selvbruningsprodukter med Aromaguard™. Denne teknologien reduserer selvbruningslukten til et minimum og er også en av hovedgrunnene til at St. Tropez har blitt en av verdens største og foretrukne selvbruningsserie. Produktene tilfører fuktighet og pleier huden samtidig som de gir huden en naturlig farge. En base bestående av Aloe Vera og beskyttende vitamin E, gjør produktene skånsomme, trygge og behagelige å bruke.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti