Laster inn...

Personvern & Retur

Kjøp & betaling beths.no

Når du har lagt din bestilling opprettes en avtale om kjøp mellom deg og beths.no. Du mottar da en bekreftelse til den e-postadressen du har angitt ved bestilling, når vi sender varene.
Du har 14 dagers åpent kjøp, fra datoen du mottar din bestilling (den datoen du mottok e-post med leveranseinformasjon).

Du har selv ansvar for å kontrollere leveransen og se at produktene er uskadet når du mottar pakken. Ved eventuelle feil eller problemer med bestillingen må du ta kontakt med kundeservice på e-post: nett@beths.no

Ved en godkjent reklamasjon/hevelse av kjøpet vil vi betale tilbake beløpet innen 7 dager. Varen må være uåpnet, ubrukt og kan ikke være ødelagt eller skadet. Returner alltid produkt i original-forpakningen. Varen skal være helt komplett, altså vil ikke et åpnet produkt eller bare deler av produktet bli akseptert ved retur.
Garanti og eventuelle allergiske reaksjoner
Dersom du har fått en allergisk reaksjon på et produkt du har kjøpt på beths.no kan du ta kontakt med vår kundeservice på telefon, e-post (nett@beths.no) eller kontakt oss på vår chat.

Dersom feil pris, leveringstid eller andre omstendigheter inntreffer, forbeholder beths.no seg retten til å endre dette i ettertid.

Hvis dette inntreffer vil vi kontakte deg og informere om dette. Du har da full rett til å enten endre eller kansellere din bestilling.
Ved oppdagelse av eventuelle falske bestillinger eller andre forsøk på bedrageri vil saken bli meldt til politiet.
De oppgitte prisene er alltid inkludert moms.
Vi forbeholder oss retten for eventuelle trykk- og skrivefeil. Ved prisendringer på bestillinger som allerede er lagt vil du alltid bli informert om dette og har da full rett til å endre eller kansellere bestillingen.

Refundering

Dersom vi skal gjøre en refundering vil dette gjøres ved å føre beløpet tilbake til kredittkortet/bankkortet eller til oppgitt bankkonto. Refundering vil bli gjort noen dager etter avsluttet sak, og vil være tilbakeført på din konto innen noen få virkedager.

Posten

Din ordre pakkes normalt innen 24 timer. Normal leveringstid er 1-4 virkedager. Pakken kan hentes ut på nærmeste utleveringssted. Du vil motta en SMS og en e-post fra Bring med hentekode når pakken kan hentes. Ved spesielle anledninger som ved salg på beths.no så tar vi forbehold om noe lengre leveringstid.

Personvern

I forbindelse med registrering og bestilling oppgir du dine personopplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer og eventuelt personnummer. Med dette godkjenner du at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg.


Push & Anti-Spam Policy samt håndtering av Cookies

Ifølge personopplysningsloven får ingen registrering av personopplysninger skje uten personens samtykke. Når du klikker på bestill i vår nettbutikk, eller når du registrerer deg som kunde hos beths.no godtar du at beths.no lagrer informasjonen vi trenger for å gjennomføre din bestilling.
Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Vi ønsker at
håndteringen skal være så enkel som mulig forbegge parter. Ved angret kjøp har selger og kjøpernoen forpliktelser som må følges innenfor angrerettlovens bestemmelser.
Originalemballasjen må være slik den var når du mottok varen/e, og ikke åpnet.
Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven:

Angrerett

Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Vi ønsker at håndteringen skal være så enkel som mulig forbegge parter. Ved angret kjøp har selger og kjøpernoen forpliktelser som må følges innenfor angrerettlovens bestemmelser. Originalemballasjen må være slik den var når du mottok varen/e, og ikke åpnet. Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven: Angreretten betinger at kunde bærer kostnadene selv (jf. Angrerettloven § 8, punkt i). Dersom varene ikke kan returneres med normal post anbefaler vi Posten.no for mer info og gjennomføring av retur av større pakker. Dersom forbrukeren uttrykkelig har valgt en annen type levering enn er dette en kostnad som bæres av kunde (jf. Angrerettloven § 24). Angreretten kan ikke gjøres gjeldende ved levering av forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke er egnet for retur, og der forseglingen er blitt brutt etter levering (jf. Ang Angreretten § 22, punkt g)

Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 21).Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.(jf.
Ang Angreretten § 25) Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste
kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25). Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 1)

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål.
Du får alltid snakke med en profesjonell sertifisert hudterapeut. Kontakt oss på telefon: 22 55 53 80, eller på mail: nett@beths.no

Om oss

Beths Beauty er landets ledende senter for skjønnhet, helse og velvære. Vi har 4 salonger, to på Frogner, en på Nordstrand og en på CC Vest. I over 29 år har Elisabeth drevet salongene med konstant fokus på å skape et helhetlig velvære konsept der hun kan tilby sine kunder det nyeste innen bransjen.
Hos Beths Beauty har vi alltid et mål om å kunne tilby det ypperste av kvalitet. Alle våre terapeuter er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innenfor hud, kropp og ansikt. Hudterapeutene våre er Cidesco godkjente og fotterapeutene er offentlig godkjente med medisinsk fotpleieutdannelse.
I 2012 åpnet vi en rendyrket medisinsk avdeling med landets dyktigste kosmetiske medisinske sykepleiere og leger innenfor indremedisin og hud. Vårt medisinske team har meget bred kompetanse innenfor hudforbedring og hudaldring. Se mer på bethsmedispa.no.
Hos Beth’s Beauty finner du kun sertifiserte hudpleieprodukter distribuert av hudpleiebransjen. Dette er fordi vi ønsker å levere produkter med rett kvalitet til rett hudtilstand. Ingen hud er lik og huden er heller ikke lik hele året. Derfor er vi opptatt av rett pleie og produkt gjennom veiledning og forståelse av våre kunders utfordringer. Vi er ledende innen negledesign, make-up tatoveringer og har et fantastisk chambre separee frisøravdeling.
Velkommen til Beths Beauty. Personlig lidenskap for ditt velvære.

Vilkår og betingelser for Beth’s Beauty kundeklubb

Disse vilkårene er gyldige fra 22. juni 2021

Det er viktig at du tar deg tid til å lese Beth’s Beauty kundeklubb vilkår og betingelser grundig før du sier JA og registrerer deg. Vi vil at du skal vite hva du sier JA til.

Beth's Beauty Center A/S ("Vi", "Oss", "Vår"), Org nr. 991 723 803, Niels Juels gate 38, 0257 Oslo, står bak Beth’s Beauty kundeklubb.

Henvendelser angående Beth’s Beauty kundeklubb kan rettes til kundeservice på telefon 92090669 eller via e-post: beauty@beths.no.

Beth’s Beauty kundeklubb er et fordelsprogram som gir deg poeng og andre spesielle fordeler, inkludert rabatter når du som medlem kjøper varer/tjenester online på beths.no. Poengene kan kun tjenes og brukes i nettbutikken.

Medlemskap i Beth’s Beauty kundeklubb

Alle kan bli med Beth’s Beauty kundeklubb, det er gratis og du kan melde deg ut når du ønsker det. Du må ha en e-postadresse og være minst 13 år for å bli med i Beth’s Beauty sin kundeklubb.

I forbindelse med registreringen din på beths.no må du godta vilkårene for medlemskap i Beth’s Beauty sin kundeklubb og samtykke til at vi kan bygge en medlemsprofil for å sende deg målrettede tilbud og andre fordeler.

Etter at du har registrert deg, vil vi sende deg en velkomst-e-post med en lenke til profilen din på Beths.no der kan du se din medlemsprofil og dine opptjente poeng. Du kan begynne å spare poeng og få tilgang til andre Beth’s Beauty kundeklubb-fordeler så snart du har åpnet medlemsprofilen din.

Medlemskapet ditt er personlig, og du kan ikke overføre poeng, bonusgaver eller personlige tilbud til andre.

Du tjener poeng når du handler hos Beths.no

Når du er medlem av Beth’s Beauty kundeklubb, tjener du poeng når du handler i Beth’s Beauty sin nettbutikk Beths.no.

Du får poeng basert på medlemsnivået ditt

 

Beløp

Medlem

Silver

Gold

Beauty

1 NOK

2 Poeng

3 Poeng

4 Poeng

5 Poeng

Alle poengene registreres på kontoen din, og kan konverteres til rabatt på Beths.no når du kjøper varer

Handler du for over 1.500 kr får du doble poeng. Du tjener imidlertid ikke poeng når du kjøper gavekort. Ved utsjekk bruker du 200 poeng per 1 kr rabatt.

Opptjente poeng er gyldige i 90 dager og du vil få en påminnelse 5 dager før de utløper.

Poeng per nivå:

  • Medlem: 0
  • Silver: 15.000
  • Gold: 45.000
  • Beauty: 135.000

Poengene for ditt medlemsnivå regnes ut fra dine kjøp for de siste 365 dagene.

Hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å skrive til oss på Beauty@beths.no eller du kan ringe kundeservice på 92090669

Din Beth’s Beauty kundeklubb-profil

Når du registrerer deg i Beth's Beauty kundeklubb, får du din egen profil som du logger på med din e-post og et passord du ønsker. Her kan du blant annet se og korrigere din personlige informasjon og justere ditt samtykke til å motta kommunikasjon fra oss under "TILLATELSER".

Du kan også se en oversikt over Beth's Beauty kundeklubbpoengene dine - når de er opptjent, når de må brukes og hvor mange poeng du har. Du vil også finne alle ordrene dine her.

Slik kontakter vi deg

Når du registrerer deg, gir du samtykke til at vi kan kontakte deg med målrettede tips, tilbud, undersøkelser, invitasjoner til konkurranser og arrangementer, samt informasjon om nyheter og spesielle kampanjer relatert til vårt produktutvalg og medlemstjenester.

Du bestemmer selv om du vil høre fra oss

Du kan til enhver tid bestemme om du vil motta e-post fra oss med markedsføring. Du tilpasser tillatelsene dine under "TILLATELSER" fra medlemsprofilen din.

Datasikkerhet er viktig for oss. 

Vi tar alltid kontakt per e-post. Når vi sender deg e-post fra Beth’s Beauty kundeklubb sender vi dem alltid fra e-postadressen: beauty@beths.no. Hvis du er i tvil om en e-post du mottar er fra oss, kan du sjekke om den er sendt fra vår e-postadresse eller kontakte beauty@beths.no. Vi vil ellers aldri be deg om å sende oss kontoinformasjon, passord eller annen konfidensiell informasjon via e-post.

Behandling av dine personopplysninger

Ved å registrere deg for Beth’s Beauty kundeklubb samtykker du i at vi kan behandle dine personopplysninger for å administrere medlemskapet og kommunisere med deg,

Du kan lese mer om vår behandling av dine personlige data og dine rettigheter nedenfor. Når du handler på beths.no, gjelder Beth's Beauty "Terms and Conditions" i tillegg til disse vilkårene.

Administrasjon av ditt medlemskap

Vi behandler din personlige informasjon for å administrere ditt medlemskap i Beth's Beauty for å kunne gi deg tilgang til medlemsfordelene og kommunisere med deg om ditt medlemskap. 

For de ovennevnte formålene behandler vi følgende informasjon om deg: 

Den informasjonen du oppgir når du registrerer deg for Beths Beauty Medlem, og når du oppdaterer profilen din, inkludert navn, adresse, e-post og telefonnummer.

Informasjon om Beth's Beauty medlemsnummer

Informasjon om dine kjøp hos Beths.no

Informasjon om opptjening og bruk av poengene samt andre medlemsfordeler

Informasjon som samles inn når du kommuniserer med oss angående ditt medlemskap

Når du er logget inn som Beths Beauty medlem på beths.no bruker vi også informasjonen ovenfor for å skape en personlig opplevelse, inkludert prioriterte produktanbefalinger. Det rettslige grunnlaget for vår informasjonsbehandling er hjemlet i  Data Protection Regulation. Artikkel 6, punkt 1f.

 Målrettet markedsføring og statistikk

 Hvis du har gitt oss ditt samtykke, behandler vi personlig informasjon knyttet til medlemskontoen din med det formål å sende deg markedsføring og for profilering, slik at vi bedre kan målrette markedsføringen mot deg og dine interesser.

  • Informasjon om hvilke e-postmeldinger du åpner og klikker på
  • Informasjon om hvilke sider du besøker beths.no når du er logget inn som Beth’s Beauty medlem, og hvilke produkter du klikker på og legger til i kurven.
  • Annen informasjon du gir oss i forbindelse med ditt medlemskap, f.eks. informasjon om kjønn, interesser, antall barn og deres alder, type hjem og informasjon om håret ditt, huden din, sminkevaner og preferanser, samt generell informasjon om hud og helse
  • Informasjon om konkurranser du deltar i
  • Produktomtaler som du gjør på beths.no
  • Informasjon som samles inn via informasjonskapsler i den grad du har gitt samtykke til vår bruk av informasjonskapsler

Det rettslige grunnlaget for behandlingen vår er ditt samtykke, jf. Data Protection Regulation. Artikkel 6 punkt 1a.

Uansett om du tilbakekaller din tillatelse for markedsføring, så lenge du er medlem av Beth’s Beauty kundeklubb, bruker vi all informasjonen din til statistikk, jf. Data Protection Regulation. Artikkel 6 punkt 1f.

Deltakelse i konkurranser

Vi behandler den personlige informasjonen du gir oss i forbindelse med din deltakelse i våre konkurranser for å kommunisere med deg og for å kunne sende deg gevinster.

Det rettslige grunnlaget for vår behandling av din informasjon er hjemlet i Data Protection Regulation. Artikkel 6 punkt 1f. 

Beths Hudtest

Hvis du deltar i Beth Beauty hudtest, kan vi behandle følgende personopplysninger for å analysere hudtypen din, slik at vi kan sende produktsykluser som anbefales til deg:

Informasjon om deg og huden din som du gir i forbindelse med din deltakelse i Beth’s hudtest (alder, kjønn, hudtype, hudtilstand, mulige utfordringer med huden din osv.).

Eventuelle bilder av huden din som du laster opp eller deler.

Hvis du velger å laste opp bilder, blir de slettet umiddelbart etter at du har mottatt produktanbefalingen. Annen informasjon om hudtesten din vil bli slettet hvis du trekker tilbake samtykket ditt.

Vårt rettslige grunnlag for behandling av dine opplysninger for dette formålet er ditt samtykke som du har gitt i forbindelse med deltakelse i Beth’s hudtest, se Databeskyttelsesforskrift artikkel 6, punkt 1a, og muligens art. 9, nr. 2, bokstav a, hvis helseopplysninger behandles.

Dine rettigheter

Du har alltid rett til å få tilgang til hvilken informasjon vi har registrert om deg, og du kan alltid be oss om å rette eller slette informasjonen din hvis den er feil, ufullstendig eller irrelevant.  I slike  tilfeller må du kontakte Beth’s kundeservice på nett@beths.no. Hit henvender du deg også om du ønsker å gjøre innsigelser til vår behandling av din informasjon til markedsføring, eller om du ønsker at vi kun skal lagre din informasjon uten å benytte den til markedsføring. Merk at hvis du ber oss om å slette informasjonen din, vil det bety at du blir logget ut av Beth's Beauty kundeklubb og du mister dine opptjente poeng og fordeler.. 

Du kan alltid selv korrigere masterinformasjonen din på din personlige profil på beths.no.

Du kan når som helst tilbakekalle ethvert samtykke du har gitt oss for behandlingen av dine personlige data ved å kontakte nett@beths.no.

Hvis du velger å trekke tilbake ditt samtykke påvirkes ikke lovligheten av vår behandling av dine personlige data på grunnlag av tidligere samtykke frem til tidspunktet for tilbaketrekning. Derfor, hvis du trekker tilbake samtykket ditt, vil det først tre i kraft fra dette tidspunkt.

Hvis du mener at vi har brutt gjeldende regler om vern av personopplysninger i vår behandling av din informasjon, kan du du kontakte oss på nett@beths.no eller 22 55 53 80. Du kan også kontakte Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo

Lagring, avregistrering og sletting

Vi lagrer informasjonen din så lenge du er medlem av Beth's Beauty kundeklubb. Ved å melde deg ut av kundeklubben, vil du umiddelbart bli blokkert i våre system og du vil ikke lenger motta noen kommunikasjon fra oss. På samme tid, stopper vi bruk av din informasjon for markedsføringsformål.  

Eksterne partnere

Din informasjon overlates til eksterne partnere som behandler informasjonen på våre vegne. Vi bruker eksterne partnere for blant annet teknisk drift av systemer og forbedringer av Beth’s Beauty kundeklubb, sender ut nyhetsbrev og målrettet markedsføring, inkludert retargeting, samt for din vurdering av Beth’s Beauty kundeklubb og våre produkter. Vi bruker også en ekstern partner for lagring av kvitteringene dine ved kjøp gjort i nettbutikken vår. Disse selskapene er databehandlere og behandler personopplysninger i samsvar med våre instruksjoner, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne kan ikke bruke opplysningene til noe annet formål enn oppfyllelse av sin avtale med oss og til å behandle opplysningene konfidensielt. Vi har inngått skriftlige databehandleravtaler med våre databehandlere som behandler personopplysninger på våre vegne.

I den grad vi bruker databehandlere etablert utenfor EU / EØS, vil dette alltid gjøres i samsvar med gyldige overføringsgarantier i form av EU-kommisjonens standardkontraktsbestemmelser, jf. Data Protection Regulation artikkel 46.

Når du besøker www.beths.no og bruker Beth’s Beauty kundeklubb lagrer vi en eller flere informasjonskapsler på enheten din i den grad du har godtatt informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som kan inneholde personlig informasjon, for eksempel IP-adressen din. Det brukes til å gjenkjenne datamaskinen eller mobiltelefonen, og gjør det dermed for eksempel mulig for oss å samle informasjon om din bruk av vår hjemmeside og app. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler, og om hvordan du kan velge eller oppheve valget av informasjonskapsler i vår policy for informasjonskapsler.

Endringer og uttak

Vi forbeholder oss retten til å endre vilkårene for opptjening, utløp og bruk av poeng, medlemsnivåer, samt å endre de andre medlemsfordelene, inkludert utfasing av fordeler og innføring av nye fordeler, som kan påvirke allerede opptjente poeng. Vi kan også gjøre kontinuerlige endringer angående behandlingen av din personlige informasjon.

Vesentlige endringer i Beths Beauty Club medlemskapsprogram vil bli kunngjort med 1 måneds varsel via din e-post.

Det er derfor viktig at du sørger for å oppdatere kontaktinformasjonen din under "Min konto" på beths.no. Ditt medlemskap og alle opptjente poeng vil gjelde innen den fristen. Hvis du ikke kan godta endringene, må du melde deg ut av Beths Beauty kundeklubb før endringene trer i kraft.

Ikke-signifikante endringer og endringer som er til din fordel kan iverksettes uten varsel.

Hvis du ikke lenger vil være medlem av Beth's Beauty kundeklubb, kan du sende e-post til beauty@beths.no.

Hvis du melder deg ut, mister du alle opptjente poeng du ikke har brukt. Samtidig mister du retten til å samle bonuspoeng, bruke bonuspoeng eller medlemsfordeler, ettersom det krever gyldig medlemskap.

Du blir slettet hos Beth's Beauty kundeklubb hvis du ikke har tjent poeng hos beths.no på 3 år og dine poeng har utløpt.

Misbruk av medlemskapet kan føre til permanent utmeldelse av Beths Beauty medlemskapsklubb og medfører at du mister opptjente poeng, bonusgaver, premier og personlige tilbud. 

Eksempler på misbruk: å lage flere profiler for samme person eller gruppe mennesker for å omgå våre kjøpsbegrensningsregler og vårt forbud mot å kjøpe for videresalg, juks med poeng, for eksempel hvis et produkt ble kjøpt på en profil, men byttet på en annen profil, tyveri eller tyveriforsøk, eller uakseptabel oppførsel overfor Beths-ansatte.

 

Beth’s Beauty AS 991723803