Laster inn...

Personvern & Retur

Kjøp & betaling beths.no

Når du har lagt din bestilling opprettes en avtale om kjøp mellom deg og beths.no. Du mottar da en bekreftelse til den e-postadressen du har angitt ved bestilling, når vi sender varene.
Du har 14 dagers åpent kjøp, fra datoen du mottar din bestilling (den datoen du mottok e-post med leveranseinformasjon).

Du har selv ansvar for å kontrollere leveransen og se at produktene er uskadet når du mottar pakken. Ved eventuelle feil eller problemer med bestillingen må du ta kontakt med kundeservice på e-post: nett@beths.no

Ved en godkjent reklamasjon/hevelse av kjøpet vil vi betale tilbake beløpet innen 7 dager. Varen må være uåpnet, ubrukt og kan ikke være ødelagt eller skadet. Returner alltid produkt i original-forpakningen. Varen skal være helt komplett, altså vil ikke et åpnet produkt eller bare deler av produktet bli akseptert ved retur.
Garanti og eventuelle allergiske reaksjoner
Dersom du har fått en allergisk reaksjon på et produkt du har kjøpt på beths.no kan du ta kontakt med vår kundeservice på telefon, e-post (nett@beths.no) eller kontakt oss på vår chat.

Dersom feil pris, leveringstid eller andre omstendigheter inntreffer, forbeholder beths.no seg retten til å endre dette i ettertid.

Hvis dette inntreffer vil vi kontakte deg og informere om dette. Du har da full rett til å enten endre eller kansellere din bestilling.
Ved oppdagelse av eventuelle falske bestillinger eller andre forsøk på bedrageri vil saken bli meldt til politiet.
De oppgitte prisene er alltid inkludert moms.
Vi forbeholder oss retten for eventuelle trykk- og skrivefeil. Ved prisendringer på bestillinger som allerede er lagt vil du alltid bli informert om dette og har da full rett til å endre eller kansellere bestillingen.

Refundering
Dersom vi skal gjøre en refundering vil dette gjøres ved å føre beløpet tilbake til kredittkortet/bankkortet eller til oppgitt bankkonto. Refundering vil bli gjort noen dager etter avsluttet sak, og vil være tilbakeført på din konto innen noen få virkedager.

Posten
Din ordre pakkes normalt innen 24 timer. Normal leveringstid er 1-3 virkedager. Pakken kan hentes ut på nærmeste utleveringssted. Du vil motta en SMS og en e-post fra Bring med hentekode når pakken kan hentes. Ved spesielle anledninger som ved salg på beths.no så tar vi forbehold om noe lengre leveringstid.

PERSONVERN
I forbindelse med registrering og bestilling oppgir du dine personopplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer og eventuelt personnummer. Med dette godkjenner du at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg.


PUSH & ANTI-SPAM POLICY SAMT HÅNDTERING AV COOKIES
Ifølge personopplysningsloven får ingen registrering av personopplysninger skje uten personens samtykke. Når du klikker på bestill i vår nettbutikk, eller når du registrerer deg som kunde hos beths.no godtar du at beths.no lagrer informasjonen vi trenger for å gjennomføre din bestilling.

Angrerett
Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Vi ønsker at håndteringen skal være så enkel som mulig forbegge parter. Ved angret kjøp har selger og kjøpernoen forpliktelser som må følges innenfor angrerettlovens bestemmelser. Originalemballasjen må være slik den var når du mottok varen/e, og ikke åpnet. Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven: Angreretten betinger at kunde bærer kostnadene selv (jf. Angrerettloven § 8, punkt i). Dersom varene ikke kan returneres med normal post anbefaler vi Posten.no for mer info og gjennomføring av retur av større pakker. Dersom forbrukeren uttrykkelig har valgt en annen type levering enn er dette en kostnad som bæres av kunde (jf. Angrerettloven § 24). Angreretten kan ikke gjøres gjeldende ved levering av forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke er egnet for retur, og der forseglingen er blitt brutt etter levering (jf. Ang Angreretten § 22, punkt g)

Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 21).Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.(jf.
Ang Angreretten § 25) Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste
kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25). Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 1)

Kontakt oss
Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål.
Du får alltid snakke med en profesjonell sertifisert hudterapeut. Kontakt oss på telefon: 22 55 53 80, eller på mail: nett@beths.no

Om oss
Beths Beauty er landets ledende senter for skjønnhet, helse og velvære. Vi har 4 salonger, to på Frogner, en på Nordstrand og en på CC Vest. I over 29 år har Elisabeth drevet salongene med konstant fokus på å skape et helhetlig velvære konsept der hun kan tilby sine kunder det nyeste innen bransjen.
Hos Beths Beauty har vi alltid et mål om å kunne tilby det ypperste av kvalitet. Alle våre terapeuter er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innenfor hud, kropp og ansikt. Hudterapeutene våre er Cidesco godkjente og fotterapeutene er offentlig godkjente med medisinsk fotpleieutdannelse.
I 2012 åpnet vi en rendyrket medisinsk avdeling med landets dyktigste kosmetiske medisinske sykepleiere og leger innenfor indremedisin og hud. Vårt medisinske team har meget bred kompetanse innenfor hudforbedring og hudaldring. Se mer på bethsmedispa.no.
Hos Beth’s Beauty finner du kun sertifiserte hudpleieprodukter distribuert av hudpleiebransjen. Dette er fordi vi ønsker å levere produkter med rett kvalitet til rett hudtilstand. Ingen hud er lik og huden er heller ikke lik hele året. Derfor er vi opptatt av rett pleie og produkt gjennom veiledning og forståelse av våre kunders utfordringer. Vi er ledende innen negledesign, make-up tatoveringer og har et fantastisk chambre separee frisøravdeling.
Velkommen til Beths Beauty. Personlig lidenskap for ditt velvære.

Beth’s Beauty AS 991723803