Om Beth's Beauty

Laster inn...

About_Beth's

Beths Beauty er landets ledende senter for skjønnhet, helse og velvære. Vi har 4 salonger, to på Frogner, en på Nordstrand og en på CC Vest, et medispa og nettbutikk. I over 30 år har Elisabeth drevet salongene med konstant fokus på å skape et helhetlig velvære konsept der hun kan tilby sine kunder det nyeste innen bransjen.

Hos Beths Beauty har vi alltid et mål om å kunne tilby det ypperste av kvalitet. Alle våre terapeuter er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innenfor hud, kropp og ansikt. Hudterapeutene våre er Cidesco godkjente og fotterapeutene er offentlig godkjente med medisinsk fotpleieutdannelse.

I 2012 åpnet vi en rendyrket medisinsk avdeling med landets dyktigste kosmetiske medisinske sykepleiere og leger innenfor indremedisin og hud. Vårt medisinske team har meget bred kompetanse innenfor hudforbedring og hudaldring. Se mer på bethsmedispa.no.

Hos Beth’s Beauty finner du kun sertifiserte hudpleieprodukter distribuert av hudpleiebransjen. Dette er fordi vi ønsker å levere produkter med rett kvalitet til rett hudtilstand. Ingen hud er lik og huden er heller ikke lik hele året. Derfor er vi opptatt av rett pleie og produkt gjennom veiledning og forståelse av våre kunders utfordringer. Vi er ledende innen negledesign, make-up tatoveringer og har et fantastisk chambre separee frisøravdeling.

Velkommen til Beths Beauty. Personlig lidenskap for ditt velvære.