Laster inn...
St.Tropez

St.Tropez Everyday Body Medium/Dark

kr 319,00
På lager
SKU
723606
-
+
Rating border
Rating value
  • En selvbruningskrem for kroppen som har en langvarig, fuktighetsgivende effekt samtidig som den gradvis bygger opp en naturlig gyllenbrun farge.

St. Tropez Everyday Gradual Tan Body er en rik selvbruningskrem for kroppen som har en langvarig, fuktighetsgivende effekt samtidig som den gradvis bygger opp en naturlig gyllenbrun farge. Inneholder beroligende Aloe Vera og etterlater huden myk og smidig. Kommer i to nyanser - light/medium for en lett solkysset tone og medium/dark for en naturlig gyldenbrun tone. 

200ml

Slik bruker du Everyday Gradual Tan Body

Eksfolier med St. Tropez Body Polish før du masserer denne luksuriøse
kremen over hele kroppen.
Vent til produktet har trukket inn før du kler på deg, og vask håndflatene og mellom fingrene etter bruk. Kan brukes daglig.

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dihydroxyacetone, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Isononyl Isononanoate, Cyclopentasiloxane, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cyclohexasiloxane, Ethoxydiglycol, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Saccharide Isomerate, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citric Acid, Sodium Citrate, Alpha-Isomethyl Ionone, Anise Alcohol, Coumarin.

St. Tropez er en profesjonell selvbruningsserie fra England som både tilbyr selvbruningsbehandling i salong og selvbruningsprodukter til hjemmebruk. St. Tropez revolusjonerte den ultimate selvbruningsopplevelsen med lanseringen av verdens første selvbruningsprodukter med Aromaguard™. Denne teknologien reduserer selvbruningslukten til et minimum og er også en av hovedgrunnene til at St. Tropez har blitt en av verdens største og foretrukne selvbruningsserie. Produktene tilfører fuktighet og pleier huden samtidig som de gir huden en naturlig farge. En base bestående av Aloe Vera og beskyttende vitamin E, gjør produktene skånsomme, trygge og behagelige å bruke.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti