Laster inn...
St.Tropez

St.Tropez Tan Remover Mousse

kr 339,00
På lager
SKU
8719638147090
-
+
Rating border
Rating value
  • En ekstra mild mousse som effektivt fjerner alle spor av brun-uten-sol på bare noen minutter

St. Tropez Tan Remover Mousse er en ekstra mild mousse som effektivt fjerner alle spor av brun-uten-sol på bare noen minutter. Moussen fungerer som en primer slik at du får et perfekt underlag for neste påføring av brun-uten-sol. Inneholder avgiftende bomullsekstrakt som bidrar til å rense huden, samtidig som probiotika bidrar til å balansere og preparere huden.

200 ml 

 

Slik bruker du Tan Remover Mousse 

Påføres generøst på tørr hud der du tidligere har brukt brun-uten-sol. Masser skummet forsiktig inn i huden og vent i 5 minutter. Skyll av i dusjen med varmt vann. For ekstra vanskelige områder, bruk St.Tropez Tan Remover Mitt eller en skrubbevott i lette, sirkulære bevegelser på våt hud for å fjerne alle spor av brun-uten-sol.

Aqua, Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Polysorbate 20, Urea, Decyl Glucoside, Glycerin, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Chloride, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Linalool, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Eriophorum Spissum Flower/Stem Extract, Yogurt Extract, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid. 

St. Tropez er en profesjonell selvbruningsserie fra England som både tilbyr selvbruningsbehandling i salong og selvbruningsprodukter til hjemmebruk. St. Tropez revolusjonerte den ultimate selvbruningsopplevelsen med lanseringen av verdens første selvbruningsprodukter med Aromaguard™. Denne teknologien reduserer selvbruningslukten til et minimum og er også en av hovedgrunnene til at St. Tropez har blitt en av verdens største og foretrukne selvbruningsserie. Produktene tilfører fuktighet og pleier huden samtidig som de gir huden en naturlig farge. En base bestående av Aloe Vera og beskyttende vitamin E, gjør produktene skånsomme, trygge og behagelige å bruke.
rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti