Laster inn...
Elixir Cosmeceuticals

Elixir Acticlear Pads

kr 549,00
På lager
SKU
659856
-
+
Rating border
Rating value
  • Peeling pads som motvirker fet, uren og inflammatorisk hud.

Dyptrensende pads med salisylsyre og fruktsyrer som motvirker fet hud og kviser ved å åpne tilstoppede talgkjertler. Reduserer overflødig talg. Kliniske studier har vist at både glykolsyre og salisylsyre er effektivt i behandling og forebygging av kviser, uren hud og hudormer. Ingrediensene har også antibakterielle egenskaper og demper rødheter og betennelser. Anbefales som peeling for de med sensitiv og/eller uren hud. Salisylsyre har også en gunstig effekt mot solpåvirket hud.


60stk

Nøkkelingredienser:

  • Glykolsyrene alfa- (AHA) og beta-hydroxysyre (BHA).
  • Salisylsyre 2%: en syre som brukes til å behandle uren hud. Bidrar til lett avskalling av det øvre hudlaget, reduserer forekomst av hudormer og åpner tilstoppede porer. Trenger lett ned i talgkjertlene. Reduserer overflødig talg. Salisylsyre har også en gunstig effekt mot solpåvirket hud.
  • Glykolsyre 5%: virker i det øverste hudlaget og svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere og renere hud. Fjerner døde hudceller og gir en naturlig peel.

 

Brukes 1-2 ganger daglig eller som tolerert på renset hud. Kun 1 pad pr. gang. Brukes ikke på øyelokk eller under øyne. Mer utbrudd og urenheter kan oppstå i starten ved at tilstopninger av talg fjernes. Overbruk kan fremme hudirritasjoner og bør da redusere bruk til færre dager i uken. Pads kan med fordel brukes lokalt på utbruddsområder og reduseres på sensitive områder. Tydelig bedring sees vanligvis etter 2-4 ukers bruk. 

 

 

Active ingredient: Salicylic Acid USP, 2%. Inactive ingredients: Purified water, SD Alcohol 40B (13% v/v), Glycolic Acid, Hamamelis Virginiana (With Hazel) Water, Polysorbate-20, Sodium Benzoae, Imidazolidinyl Urea, Ammonium Hydroxide, Acetone, Disodium EDTA

Effekten du kan se og føle. Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger, og de eksklusive produktene er sammensatt med riktig konsentrasjon av aktive og dokumenterte virkestoffer. De gir merkbare resultater og tydelig hudforbedring og ved bruk av produktene og behandlingene ivaretar du huden din på en sunn og pleiende måte. Deres stjerneprodukt Niactil 4% er en av våre absolutt favoritter og bestselgere.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti