Laster inn...
Elixir Cosmeceuticals

Elixir Glyactil pads 10%

kr 810,00
På lager
SKU
659857
-
+
Rating border
Rating value
  • Eksfolierende pads som hjelper huden å fornye seg raskere og gjør huden mer glatt og jevn.

 

Elixir glyactil pads 10% er effektive peeling pads. Fremmer en skånsom, men effektiv fornyelse av hudoverflaten. Fruktsyrer i ulike konsentrasjoner fjerner døde hudceller og gir en strammere, glattere og jevnere hudtone. Peeling er en viktig del av ukentlige hudpleie for talgrik, sensitiv og aldrende hud. Regelmessig bruk av Glyactil pads fjerner også tilstopninger og forebygger betennelser i hårsekken.

60 pads

Nøkkelingredienser:

  • Glykolsyre 10% / 15%: En alfa-hydroksysyre (AHA) som fjerner døde hudceller og gir en naturlig peel. Glycolsyre virker i det øverste hudlaget og svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden (peeling). Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere og renere hud. Fjerner døde hudceller og gir en naturlig peel. I samråd med din hudterapeut finner du den konsentrasjonen som er rett for din hudtilsand.

 

3-6 kvelder pr. uke. Rens huden først. Kun én stk per gang. Må ikke brukes på øyelokk og under øynene. Begynn med konsentrasjon 10% eller mindre. Glykolsyre kan gi svak svie. Dette er et tegn på at fruktsyren fungerer. Etter hvert kan du øke til flere kvelder. Når huden tolererer behandlingen eller etter lang tids bruk, kan du øke til 15% og 20%. Tilpass hudtilstand. Ved irritasjon, ta en pause, reduser konsentrasjon, eller prøv Anti-acne pads. Smoothing cream anbefales om kvelden i kombinasjon med Elixir-pads. Vær nøye med å bruke solbeskyttelse på dagtid i perioden du peeler.

 

Purified Water, Glycolic Acid, Hamamelis Virginiana (With Hazel) Water, Ammonium Hydroxide, Polysorbate-20, Phospholipids, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Ubiquinone (Co-Q10), Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Menthol, Acetone, Imidazolidinyl Urea

Effekten du kan se og føle. Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger, og de eksklusive produktene er sammensatt med riktig konsentrasjon av aktive og dokumenterte virkestoffer. De gir merkbare resultater og tydelig hudforbedring og ved bruk av produktene og behandlingene ivaretar du huden din på en sunn og pleiende måte. Deres stjerneprodukt Niactil 4% er en av våre absolutt favoritter og bestselgere.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti