Laster inn...
Jane Iredale

Jane Iredale Amazing Base

Fra kr 550,00
På lager
SKU
JI1002
-
+
Rating border
Rating value

4 i 1 – concealer, foundation, pudder og UV–beskyttelse. Oljefritt løspudder med rene og finknuste mineraler som gir en jevn hudoverflate med fantastisk glød. Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent opptil 40 minutter.

jane iredale AMAZING BASE® LOOSE MINERAL POWDER er en Foundation med SPF 20. Den er formulert som et løst pulver, men dekker godt og er både concealer, foundation og pudder i ett - den er også vannfast i 40 minutter!

Passer for normal til tørr og / eller sensitiv hud

Denne pudderfoundationen gir en fløyelsaktig følelse og en subtil glød til huden. Den Inneholder tangekstrakt som reduserer inflammasjon, lindrer sensitiv hud, beskytter mot UV-stråler og bidrar til at huden å holder på fuktighet.

Tips: Bland Amazing base foundation med en fuktighetskrem for å få en ultralett og kremet konsistens som gir mer glød og fuktighet til huden.

Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Boron Nitride, Zinc Oxide (CI 77947), Zinc Stearate, Dimethicone, Stearic Acid, Plankton Extract, Algae Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Extract. [+/- (May Contain) Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Chromium Oxide Greens (CI 77288)]

Jane Iredal sine produkter er basert på de beste og reneste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Deres mineralfoundation vil gjøre livet ditt enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset som er tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen. For Jane Iredal er den vakreste make-up en sunn og frisk hud. Med Jane Iredal sin nøye utvalgt av mineraler og planteekstrakter gir de produktene sine hudpleiende egenskaper og ikke minst produktkvalitet.

rask
frakt
enkel
retur
pengene tilbake
garanti